Romana Vítová a Petr Jákl: Dcery se mohly ošklivě zranit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Romana Vítová a Petr Jákl: Dcery se mohly ošklivě zranit!

Elinka vyděšeně hleděla na prasklinu
Elinka vyděšeně hleděla na prasklinu (archív Romany Vítové)

Moderátorka Romana Jákl Vítová (35) se jako starostlivá maminka dvou holčiček Sofinky (4) a Elinky (1,5) pořádně vyděsila! Holčičky si společně hrály na terase domu s kameny a najednou byla slyšet jen šílená rána a dětský řev. „Strašně jsem se lekla, když jsem viděla vyděšené výrazy svých dcer,“ svěřila se Romana.

„Terasa má celoskleněné zábradlí a Elinka jednu celou výplň rozbila. Naštěstí máme celou venkovní terasu zabezpečenou ochrannými fóliemi, takže obě vyvázly bez poranění,“ oddechla si Vítová.

Celá tato nešťastná událost »nakopla« producenta Petra Jákla (39) k zorganizování akce pro rodiče s dětmi, kde se všichni seznámí se zásadami první pomoci při úrazu i s tím, jak nehodám předcházet. „Největším impulsem zorganizovat tyto dětsko-bezpečnostní dny je fakt, že jsem se stal otcem.

Člověk tak začne o mnoha věcech přemýšlet jinak,“ svěřil se Petr, jehož akce Praha dětem se uskuteční již tuto neděli 30. září na Václavském náměstí.







 



Autor:  kl

Přečtěte si
hillaarkaa
29. 9. 2012 • 10:08

Tak mizerně,že musí posílat foto z rodinného alba bulváru??? Zítra vyfotí dětský trus???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.