Proč Partyšová nevykopla Koktu? Nikdo ji nechce, každý už ji měl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proč Partyšová nevykopla Koktu? Nikdo ji nechce, každý už ji měl!

Ornella obvinila Partyšovou z promiskuity!
Ornella obvinila Partyšovou z promiskuity! (koláž Ahaonline.cz)

Ornella Štiková se nenechala zastrašit výhružkami Gábiny Partyšové (34) a opět ji vylíčila jako neschopnou manželku, která si nedokázala udržet Josefa Koktu (55).

Těhotná milenka je na to, že má dítě se ženáčem, hrdá, a Partyšovou vnímá jako poraženou protihráčku. Svést Koktu jí nedalo příliš práce, protože podle ní nebyl v manželství spokojený a trpěl nejen nedostatkem sexu, ale i láskyplné péče.

„Musela to vědět už dávno, ale nevykopla ho, což já bych na jejím místě udělala. Gábina zřejmě nemá hrdost,“ ponížila Ornella Štikovou v magazínu Blesk TV. V bytě, kde docházelo k sexu, se prý s Gábinou míjely a musely vzájemné cítit své parfémy.



Ornella ji ovšem nikdy nebrala jako silnou soupeřku, protože věděla, že je v těžké situaci. Aby si udržela image spokojené manželky, musela Koktovy úlety přehlížet. „Nikdo jiný, pořádný, ji nechce. Měl ji každý. Hezkých, chytrých a hlavně slušnějších žen jsou spousty,“ narážela na její divokou minulost.

Sama by se ale do takové situace nikdy nedostala, protože se považuje za holku, která je »chytrá, není škaredá a je z dobré rodiny«. Proto své budoucí dítě nevnímá ani jako překážku pro příští vztah.



V ideálním případě by však sdílela společnou domácnost s Koktou. „Kdyby chtěl být se mnou, bude to mít pořádně těžké. Ale i tak si myslím, že ta chvíle přijde,“ tvrdí sebevědomě.



Přečtěte si
jikar
29. 9. 2012 • 21:22

Protože má ráda malé kašpárky!

jity
29. 9. 2012 • 10:14

ano je to tak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.