Dopita dostal trest za rvačku: Musí platit a bude pod dohledem! Přijde o Kryšpína? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dopita dostal trest za rvačku: Musí platit a bude pod dohledem! Přijde o Kryšpína?

Mirek Dopita jde k soudu
Mirek Dopita jde k soudu (Aha! – Marek Pátek)

Exmilenci Agáta Hanychová a Mirek Dopita si dnes vyzkoušeli jak to bude vypadat, až se budou u soudu přetahovat o syna Kryšpína. Tentokrát šlo o rvačku, která se odehrála na karlovarském festivalu. Dopita kvůli ní dostal zápis do trestního rejstříku a čekají ho ještě nepříjemné chvíle...

Dopita sice musí poškozenému fotografovi zaplatit 3950 Kč za poškození majetku, ale přesto nemá moc důvodu k radosti. U soudu bude muset brzy bojovat o ročního Kryšpína, kterého by chtěla do své péče svěřit Agáta Hanychová.

Soud přihlédl na okolnosti incidentu a ve prospěch Mirka uznal, že jeho záměrem nebylo se obohatit, ale chránit svou partnerku. Proto nakonec nerozhodl o podmínce, ale pouze o půlročním dohledu.

„Jsme s výsledkem spokojeni, odovolávat se nebudeme. Mirek ted musí šest měsiců sekat latinu," řekla jeho zástupkyně Kateřina Fílová, která dohlédla na to, aby ještě dnes uhradil požadovanou škodu. Omluvit se poškozenému fotografovi se však nehodlá, protože své jednání považuje za správné.

Mirek musel před soud kvůli bitce, k níž došlo v čevenci na karlovarském filmovém festivalu. Tehdy ještě stál za svou partnerkou, a když se ji opilou pokusil zvěčnit fotograf Lukáš M., dostal od něj pořádnou nakládačku, z níž se musel zpovídat.

Dopita se u soudu ke všemu přiznal a svého agresivního chováni litoval. Poškozený Lukáš M. dorazil v utajení a po svém svědectví z místa uprchnul. Přestože mu Dopita zničil foťák za 3 500 korun a paměťovou kartu za 450 korun, za ujmu, již mu způsobil, požadoval 226 tisíc korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.