Laura (4) bude mít trvalé trauma! Varuje psychiatr Rolins a Homolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Laura (4) bude mít trvalé trauma! Varuje psychiatr Rolins a Homolu!

Laura s Darou Rolins
Laura s Darou Rolins (Image.cz)

Hádají se jako na pavlači! Zpěvačka Dara Rolins (39) a její expartner Matěj Homola (39) se navzájem urážejí, a to hlavně kvůli jejich dceři Lauře (4), o kterou bojují. Přestřelky se už vyostřily natolik, že musely nutně zasáhnout i to bezbranné dítě. Ano, největší obětí té špinavé války je právě Laura!

Uvědomují si vůbec rozhádaní rodiče, jak těžké psychické trauma svému andílkovi způsobují?!

Deník Aha! kontaktoval odborníka, psychiatra Jana Cimického, a ten má v celé věci poměrně jasno: „Dítě je ve čtyřech letech ve fázi jakéhosi negativismu, ale určitě ta holčička vnímá napětí mezi dospělými, kteří se nedokážou ovládat. Vnímá to, i když nechápe vnitřní dosah těch problémů. Nejdůležitější je nedávat najevo, že se něco děje, což ale v tomto případě nefunguje.“

Podle Cimického oba rodiče dítěti způsobují těžká psychická traumata! „Dospělí by si měli vše vyřizovat mezi sebou, a ne veřejně – to je rozhodně špatně!“ zdůrazňuje odborník přes lidské duše. „Je opravdu potřeba dítě nevystavovat psychicky náročným situacím. Pokud třeba chodí do kolektivu, je okamžitě konfrontováno ostatními dětmi. Byť ještě neumějí číst, doma leccos slyší a okamžitě to nahlas vysloví,“ dal příklad.

Už za měsíc by mělo být v celé věci jasno, soud totiž rozhodne o rozdělení péče. Dara chce dceru jen pro sebe, Homola se dožaduje střídavé péče. Do té doby ale asi jejich mediální válka, do které mohutně přikládá ještě i Dařin nový přítel »Rytmus«, neutichne.



Přečtěte si
manicka919
2. 10. 2012 • 21:43

dara by si mela uvedomit, ze nebyt mateje, "nema" ani lauru. neni to jeji hracka, aby si s ni mohla delat, co chce. to dite ma rodice, DVA!!!

hillaarkaa
29. 9. 2012 • 20:21

Možná má matka podržela tvýmu fotrovi,co já vím...

hillaarkaa
29. 9. 2012 • 10:00

No vidíš,okoukala jsem to od tebe,béélbečku čokoládovej,řiťopišskej

jiriforman
28. 9. 2012 • 21:17

Co se lepíš, ty špíno? Prosil se tě snad někdo? Zalez do kurníku a raději kdákej boháčovi do ucha. Ná, puťa, puťa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.