Skromná Jaruš Hanušová: Piju to, co bezdomovci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skromná Jaruš Hanušová: Piju to, co bezdomovci!

Jaroslava Hanušová musí šetřit
Jaroslava Hanušová musí šetřit (TV Prima)

Recesistka Jaroslava Hanušová (63) se kromě pořadu Možná přijde i kouzelník po boku Jiřího Lábuse (62) proslavila i nechvalnou zálibou v pití alkoholu, který jí jeden čas byl nejlepším přítelem v nouzi. Za dob její největší slávy pila dokonce i na jevišti! I dnes má ale lahvinku rumu pro případ po ruce! Hosty v pořadu VIP Prostřeno! napojila tímto mokem se slovy: „Připijeme si nápojem nás důchodců a bezdomovců!“

V době prohibice by byla  velká odvaha tento mok vůbec pozřít. „Ten rum jsem koupila v době, kdy prohibice ještě nebyla,“ prozradila Hanušová, která v Prostřeno dokázala, že má k alkoholu pořád vřelý vztah.

Dokonce hledala parťáka, který by si s ní připil. „Dáte si ještě jednoho rumíčka, pane Janda?“ pobízela rockera, který prý rum pozřel poprvé v životě! „Já si dám taky,“ vybízela ho Jaroslava. Herečka Lucie Zedníčková (43) měla o paní Hanušovou obavy nejen kvůli kolenu, které si Jarka před natáčením zranila, ale na večeři u Jandy si všimla, že se alkoholu nebrání.

A občas i na tohle téma žertovala: „Pojďme zpět ke stolu, aby nám paní Hanušová nevypila všechno to dobré víno,“ hnala Lucie Martina Severu (54) při prohlídce Jandova domu. Později u táboráku, který Janda uspořádal, podotkla: „Paní Hanušová držela balanc, aby nespadla s lavičkou.“



Přečtěte si
mnpv
1. 10. 2012 • 19:55

No a co se vám nezdá, pokud nechcete nemusíte si připlácet., Naopak, já to vítám, protože odpadnou ty trapasy, kdy člověk složitě zjišťuje kolik bere ten nebo ten. Teď je pohoda, vyberete si operatéra, narkozu a způsob provedení a dokonce dostanete fakturu. Super. Nadávat mohou jen lékaři, kteří přijdou o hodně peněz.

fiat
1. 10. 2012 • 17:42

ČSSZ neumí mnohdy ani správně vypočítast chybějící dobu sociáloního pojisštění. Stálé změny vedou k tomu, že ani úřednici se v situaci nevyznají. Jinak se počítá invalidní,jinka starobní......a i když máte adsvokáta, tak to je někdy k ničemu a řešení trvá dlouhé měsíce. Ceny za bydlwní, potraviny, telefony,jízdné, to vše neodpovídá výši našich důchodů. Lidi platili celý život daně a nyní aBY PŘIPLÁCELI,CHTĚJÍ LI SLUŠNOU ZDRAVOTNÍ PÉČI. NYNÍ NOVINKA. mÁ SE PLATITI,ZA LEPŠÍ NARKOZU, ZA POČÍTAČŠERM ŘÍZENÍM OPERACE KLOUBNÁCH NÁHREAD. sTÁLOE TOIHO BUDE VÍCE. A spoření na důlchoid, mkteré se vtlouká mladým do halvy je taky podfuk. Někdo s penězi uteče, a tak bych byla pro zrušešní povinného zdravotního pojištění. Časem si stejně všechno zapaltímer. začalo to tím vstuopným, sádrou, a pokračuje to plánovaně dál.

jity
29. 9. 2012 • 13:17

Nheledě na to, že napsat o někom, že když ovdověl se 4 dětmi, tak si žil jako hraběnka je neuvěřitelný cynismus. Citová stránka vám zřejmě nic neříká.

jity
29. 9. 2012 • 12:37

To se jí to žije vdovský důchod dostala 2400,-Kč, ale dobré jsou.

jity
29. 9. 2012 • 12:36

Tím spíše když mají tolik peněz, jak vy tvrdíte by se mohly dát na alkohol. Ne když zůstanu bez koruny a s dětmi na krku. Jinak to, co se stalo paní Hanušové je hnusné, ale není bohužel jediná. To by se muselo žen uchlastat do trosky jako je tato dáma. Zkrátka to neobhájíte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.