Válka o Lauru pokračuje: Dara dceru zneužívá, tvrdí Homola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Válka o Lauru pokračuje: Dara dceru zneužívá, tvrdí Homola!

Dara svěřila Lauru na hlídání Matějovi a v neděli za nimi vyrazila na návštěvu!
Dara svěřila Lauru na hlídání Matějovi a v neděli za nimi vyrazila na návštěvu! (Aha! - Martin Hykl, Marek Pátek)

Čtyřletá Laura nejspíš nebude mít jen tak klid. Rodiče Dara Rolins (39) a Matěj Homola (39) o ni vedou válku a vzájemně se obviňují ze zanedbávání péče.

Kdo je pro Lauru lepší rodič? To nebude pro soud jednoduchá otázka. Homola i Rolins za sebou mají minulost, na niž by jejich dcerka nejspíš nebyla moc hrdá. Nedostatky se teď snaží použít proti sobě, aby vypadali lépe před soudem.



Když byl Homola obviněn, že se záměrně nechává vyfotit jako milující otec, zaútočil na svou expartnerku. „Nemyslím si, že by mě kdokoliv mohl vinit, že si dělám přes Lauru svoje píár. A už vůbec ne žena, která svou dceru cpe do novin při každé příležitosti. Neznám jinou českou celebritu, která by svoje dítě takto zneužívala,“ řekl serveru Super.cz



Matěj ví, že je při boji o Lauru ve znevýhodněné pozici, protože soud většinou dítě svěří matce. „Navíc se zdá, že je pro to schopná udělat cokoliv,“ obává se.





Přečtěte si
lillyli
26. 9. 2012 • 14:05

už mě štve. To, že si občas malou bere k sobě, je hezké, ale oblečení, hračky taky něco stojí. A že Dara zneužívá malou ke své medializaci nejvíc ze všech českých pseudocelebrit? A co potom Bílá, která syna cpala všude, Bartošová, Bendová, Krainová atd. On si fakt nevidí do pusy. A to Daru nemusím!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.