»Jaruš« Hanušová je na dně: Jsem hladová důchodkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Jaruš« Hanušová je na dně: Jsem hladová důchodkyně!

Jaroslava Hanušová musí šetřit
Jaroslava Hanušová musí šetřit (TV Prima)

Legenda televizní zábavy Jaroslava Hanušová si ve VIP Prostřenu postěžovala, že je na tom podobně, jako většina českých důchodců. Do kapsy má hodně hluboko a menu tak sestavila s nejdostupnějších surovin.

Jaruš se před kameru postavila, aby divákům ukázala seniorskou realitu, a od natáčení ji neodradilo ani vymknuté koleno. „Být důchodkyně znamená být chudá, hladová a nic nedělat. Tohle menu jsem zvolila, protože je levné,“ prozradila herečka ve výslužbě.

Petr Janda, Martin Severa a Lucie Zedníčková se od ní dočkali škvarků s chlebem, květákové polévky, zapékaných brambor a mrkvového salátu. Žádný gurmánský zážitek to sice nebyl, ale tyto pokrmy se dají pořídit za pár korun.

„Když se jim to s půvabem a elegancí naservíruje, tak ani nemrknou,“ doufala hostitelka, ale její plán moc nevyšel. „Květáková polévka je jednoduchá, ale má jednu nevýhodu, že to smrdí v celým bytě,“ prohlásil čerstvý tatínek Petr Janda, jemuž patřila první část večera. Od Jaruš odcházel hladový a tvrdil, že tato večeře měla k dokonalosti daleko. Nepomohlo jí ani to, že menu prokládala rumem, který je dnes velkou vzácností.

Jak vaří Petr Janda a Jaruš Hanušová? Sledujte VIP Prostřeno na Primě… možná přijde i kouzelník!

Podívejte se, jak vaří Petr Janda!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
26. 9. 2012 • 15:40

Přetahovaná o smradlavý pekáč musí být lahůdka

hillaarkaa
26. 9. 2012 • 12:33

Máš recht,jsem ráda,že máš stejné cítění

jiriforman
26. 9. 2012 • 10:24

Větší prča je když se sejdou dva tranďáci jako je hillarka a bohatý podniikatel. To pak neví jestli si mají oblizovat ptáky nebo kozy.

jity
26. 9. 2012 • 09:33

Kdyby víno, ona do sebe kopala rum. Kdo ví jestli ho nekoupila někde ve večerce s jedem. Aby tak ještě ten Janda neoslepl. On se ofrňoval, ale říkal, že se nedokáže přetvařovat, tak holt dal najevo, že mu to nechutná. Jinak souhlas jak zde psáno, že Lucka Zedníčková a pan Severa mají velmi sympatické vystupování a na nic si nehrají.

hillaarkaa
26. 9. 2012 • 08:12

Jooo,to byl zajímavý pohled,babka jak zpomalený film,neohrabaná,bez energie Ale víno do sebe kopala jak o život

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.