PROSTŘENO u Michala: Je to suchar, tvrdí hosté! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO u Michala: Je to suchar, tvrdí hosté!

Michal vsadil na břišní tance
Michal vsadil na břišní tance (TV Prima)

Návštěva u Michala vzbuzovala nulová očekávání. Kolegové ze soutěže byli přesvědčeni, že gurmánský zážitek se tentokrát konat nebude.

Michal ve 24 letech neposbíral příliš zkušenosti a kvalitu se snažil nahradit alespoň kvantitou, když připravil čtyřchodové menu. Přecenil ovšem své síly a nestíhal své výtvory připravit. Čas byl nemilosrdný a menu tak dodělával za pochodu.

Hosty v jeho domě zaujala především sbírka vycpaných ptáků. Rozpaky vzbudil i Michalův růžový pokoj, ale hájil se tím, že jej podědil po sestře.

Po včerejšku se Michalovi pomstil Martin a dorazil k němu s jasným cílem – hledat nedostatky. Závin z listového těsta podle něj byl moc slaný, polévka pro změnu obsahovala příliš petržele. S podobném rozpoložení přišla na večeři i Tereza, která se netěšila na polévku, předkrm, ani dezert.



Po přeplácaném hlavním chodu obsahujícím maso s míchanými vejci nastal čas na zábavu. Michal vsadil na břišní tance, což od něj nikdo ani omylem nečekal. „Překvapil mě, úplně mě rozsekal, je to takový suchar, nečekala jsem to,“ prohlásila Linda.

Jak se bude bodovat ve středních Čechách? Sledujte Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
hillaarkaa
25. 9. 2012 • 08:37

Každý týden 1 exot pro divadélko lůze Uvaří řezanku nebo langusty s kaviárem a lůza bude u TV přilepená jak vosy

nyxx
25. 9. 2012 • 05:19

zas sestava tenhle týden.Tam se snad nepřihlásí nikdo neormální.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.