Recept na bohatství - Kuchař od Pohlreicha: Chce 1 250 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Recept na bohatství - Kuchař od Pohlreicha: Chce 1 250 000 Kč!

Zdeněk do soutěže přišel na popud své přítelkyně. Porotu zaujme hovězí oháňkou.
Zdeněk do soutěže přišel na popud své přítelkyně. Porotu zaujme hovězí oháňkou. (TV Barrandov)

U Zdeňka Pohlreicha si před dvěma lety v reality show Ano, šéfe! za svoje kulinářské umění vysloužil samolepku s hvězdičkou. Teď Zdeněk Krejčí (47), kuchař v penzionu v severočeském Dubí, zkouší štěstí znovu: v Receptu na bohatství se se svými lahůdkami snaží uzmout hlavní výhru 1 250 000 Kč. A porotu v čele s Libuší Šmuclerovou doslova uchvátí!

Krejčí si po nejistých začátcích získá hovězí oháňkou na portském víně s perníkovou omáčkou celou porotu. A Libuše Šmuclerová dokonce kuchaři, který se objevil i u Zdeňka Pohlreicha v Ano, šéfe!, přislíbí svou návštěvu v penzionu, kde vaří.

„Vaření je mým koníčkem. Moje přítelkyně mi řekla: Vem oháňku, přihlas se a vyhraj,“ vypráví sympatický Zdeněk, který si receptem není vůbec jistý. Porota nejdřív váhá. „To je porce pro boxery,“ škádlí Krejčího Šmuclerová. Jenže pak ochutná a zvolá: „Kde vaříte? Budu k vám chodit!“ Celá porota je pokrmem nadšena, nejvíce harmonií chutí...

Fešák Maurer

Anna Zorvanová (66) vstávala ve tři ráno, aby se zapomenutou  slovenskou národní pýchou – dřevorubeckými páranci – stihla konkurz, kde se v kroji snaží zachránit recept starý stovky let. Po chutném pokrmu se olizuje celá porota. „Poprosil bych produkci, aby mi zabalila porci domů,“ šílí Maurer po Aniných párancích. Mezi Ankou i Pavlem vznikají vzájemné sympatie, jichž si nejde nevšimnout. „Navíc ještě dobře vypadáte,“ chválí ji. „To je fešák, když byl mladý, byl určitě ještě větší fešák,“ říká Anna.



Přečtěte si
hillaarkaa
24. 9. 2012 • 12:15

A Ledovou HaHa královnou-to bude žrádlo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.