Kubelková se chce vdávat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kubelková se chce vdávat!

Vítězný model předvedla Iva Kubelková.
Vítězný model předvedla Iva Kubelková. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Klasické, extravagantní, ale i princeznovské róby předváděly modelky, herečky a zpěvačky na akci Svatební šaty 2006. Vítězné »svatebky« od návrhářky Valentiny Armandi předváděla modelka Iva Kubelková (28), která při vyhlášení měla slzy v očích.

„Jsem strašně dojatá, přesně takovéhle šaty bych chtěla mít na svatbu. Asi se vdám,“ řekla s potutelným úsměvem ve tváři.

Mezi prvními do Lucerny dorazila zpěvačka Dara Rolins, na kterou u dveří čekal malý hlouček fanoušků čekajících na podpis. Zpěvačka ochotně podepisovala a stále se usmívala. „Jsem prostě šťastná v pracovním a hlavně v soukromém životě,“ vysvětlila. Úsměv na rtech jí trochu zmrzl, když během večera zpívala a zaseklo se cédéčko, Dara totiž pěla na absolutní playback.

Zpěvačka Monika Absolonová byla tentokrát za modelku a svěřila se: „Mám obrovskou trému, bojím se, že třeba zakopnu a upadnu,“ obávala se. To Agáta Hanychová neměla moc dobrou náladu, protože téměř celý večer se »ksichtila«. Naopak modelka Andrea Verešová si to evidentně užívala. „Dostala jsem úžasnou nabídku v modelingu, ale neprozradím, o co jde, a ve škole jsem udělala těžkou zkoušku,“ usmívala se. Mezi dalšími modelkami byly například Martina Dvořáková, herečka Klára Jandová, Anife Vyskočilová a Lejla Abbasová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.