Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (11) - Na Vánoce se objevil nový »osobní strážce«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (11) - Na Vánoce se objevil nový »osobní strážce«!

Pavla Truxová je dnes k nepoznání
Pavla Truxová je dnes k nepoznání (koláž Ahaonline.cz)

Zaujal vás příběh Pavly Truxové, která navzdory neúspěchu v pořadu Jste to, co jíte našla odvahu změnit kompletně svůj život? Na Ahaonline.cz si můžete na pokračování přečíst její deníček začínající 1. dubna 2011, kdy její váha dosáhla závratných 197,5 kilogramu. Dnes už je Pavla díky dodržování přísného režimu o 85 kilo lehčí… a ráda by se dostala až na třetinu své původní váhy!

Vánoce byly pro Pavlu časem plným změn. Díky pevné vůli dokázala odolat cukroví i dalším pochoutkám a za odměnu se po jejím boku objevil nový muž. Štíhlejší Pavla konečně poznala novou lásku...

Kapitola 9 (prosinec 2011/141,8 kg)

Vánoční měsíc je plný kouzel a přání. Všude kolem běží přípravy na vánoce, peče se cukroví. Já si s letošními Vánocemi moc hlavu nelámu. Zatímco se celý národ štve a honí shonem, já si chodím do sauny, plavat a na aqua aerobic. Stravu dodržuji přesně jak mám, plastové krabičky s jídlem se staly mými nerozlučnými kamarádkami.

Dne 6. prosince mě čeká pravidelná kontrola u Petra Havlíčka, jsem zvědavá, co ukáží výsledky. Asistentka mě váží, váha ukazuje 141,8kg. Petr Havlíček je s výsledky velmi spokojen. Popřáli jsme si klidné Vánoce a dostala jsem termín další kontroly.

Na Vánoce si přeji jen klid a abych dál úspěšně zvládala svou proměnu, svou změnu životního stylu. Očekávám, že snad už konečně dorazí obsílka od soudu, rozvodové předvolání.

V tento vánoční čas se stalo ještě něco, s čím jsem vůbec nepočítala. Najednou tu byl, vstoupil do mého života, můj osobní strážce. Nevěřila jsem, že dokud nebudu úplně štíhlá, mohla bych potkat někoho, kdo by chtěl být po mém boku, že by mě mohl někdo milovat a brát takovou, jaká jsem.

Začala jsem poznávat, jaké to je, když partner o druhého partnera opravdu stojí. Na má slova, že hubnu, jen řekl: „Fajn, budeme sportovat a cvičit spolu.“ Bral to tak, že většina žen věčně hubne. Možná to vyzní zbaběle, ale o mé změně životního stylu, probíhajícím hubnutí po boku Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka, ani natáčení, jsem mu neřekla. Alespoň zatím jsem říct nechtěla. Takže pssst,ani muk!

Pavla Truxová

Zaujal vás příběh Pavly? Na facebooku ji najdete ZDE!

 

Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
kobra43
25. 9. 2012 • 15:12

No, nevím kdo není schopen odpovědi na konkrétní otázku.Nicméně i takové reakce potvrzují to,co jsem již výše napsal.Že jste člověk ubohý,hloupý tělem i duchem a své ego si doháníte vulgaritami na různých diskuzích,protože na nic víc se v životě nezmůžete.

wellnes.top
25. 9. 2012 • 13:20

Nepřišla jsem se zde s nikým dohadovat,nicméně,než jsem se rozhodla sem vůbec něco napsat,velmi pečlivě jsem si přečetla jak deník paní Pavly,tak i diskuze níže a nevycházím z údivu,jednak z toho,co úžasného dokázala a jednak z toho,jak zlý a jedovatí dokážou být anonymní lidi bezpečně schovaní za své nicky.Pro zájem šťouralů měřím 169cm,vážím 57kg,BMI 20,31.Jen by mě zajímalo,když jí zde tak vulgárně napadáte,proč ztrácíte čas,že sem chodíte deník číst?Vždyť je zde spousta jiných článků,kde si každý může najít své.Jak vyznělo,deník,recepty věnuje lidem,kteří se potýkají s podobným problémem.Nikoho nenapadá,ani nenutí deník číst.Stejně jako by zde například psal alkoholik,věnoval to lidem,co se potýkají se stejným problémem.Internet poskytuje mnoho informací a stejně jako lidi mají různé zájmy,problémy....si mohou najít,co hledají,co je motivuje,podpoří.

hillaarkaa
25. 9. 2012 • 13:08

Furt se jen opakuješ,ty kafomlejnku z pomocné.Není ti pomoci .Vyhledej hovínku1111 a udělejte spolu ústavní mejdan jen to vás osvobodí.halelůůůjaááááh

kobra43
25. 9. 2012 • 11:57

vždyť vám nabízím na naší univerzitě ověřitelná fakta,dokonce budou moji kolegové, patřičně mohou potvrdit a rovněž mohou být svědky u vašeho znalostního testu,kde máte jedinečnou možnost předvést své znalosti a um.Stačí jen napsat kdy se dostavíte,což píši již poněkolikáté a zatím mi jsou odpovědí jen vaše ubohé vulgarity.Asi jste opravdu chudák,stejně jako většina nešťastníků,co opravdu dokáží jen anonymně pod přezdívkou kritizovat,napadat,urážet či jinak zesměšňovat.

hillaarkaa
25. 9. 2012 • 08:17

Také jsem nepochopila smysl zdejších ód na ní.Pořad o této problematice stačil.Lidi se válejí u TV,že.rou jak mlejn 24 hodin,nepohybují se a tím pádem nespalují a světe div se-oni jsou obézní Do prvního kolapsu a zdravotních potíží stále nemohou přijít na to,co pro to udělat,jak to změnit Kde je problém-v Cajthamlové,Havlíčkovi,staré Blažkové???! Nééé-v nich

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.