Aneta Langerová v objetí s indickým tanečníkem: Aneto, máte spolu něco? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Aneta Langerová v objetí s indickým tanečníkem: Aneto, máte spolu něco?

Jiskřičky štěstí v Anetiných očích nelze přehlédnout. Je snad do svého nového kamaráda zamilovaná?
Jiskřičky štěstí v Anetiných očích nelze přehlédnout. Je snad do svého nového kamaráda zamilovaná? (hermina.cz)

Zpěvačka Aneta Langerová (25) se otevřeně hlásí k homosexualitě a už nějakou dobu se ví o jejím románku s dokumentaristkou Olgou Špátovou (28). Jenže chybička se vloudila! Aneta sice přišla na premiéru filmu Největší přání, který natočila její milenka, ale po slavnostním promítání strávila večer v objetí muže!

„Znají se krátce, jmenuje se Om,“ prozradil Anetin manažer Nikola, který svou sestru okamžitě vyzpovídal, aby zjistil, co je onen svalnatý muž zač. Přitom z fotografií je patrné, že se Aneta s tanečníkem Omem z Indie cítí víc než dobře.

Dvojice spolu strávila celý večer v těsné blízkosti a Om se neostýchal vzít sympatickou zpěvačku kolem ramen a celou tuto situaci zvěčnit do mobilního telefonu. Aneta vypadala po boku exotického krasavce velmi šťastně a ochotně s fotografováním pomáhala. Svého bratra ujistila, že se již párkrát viděli a znají se.

Překvapí nás snad Langerová novým románkem?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.