Šťastná Shakira: Ano, jsem těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šťastná Shakira: Ano, jsem těhotná!

Shakira a Piqué o svém vztahu nejdříve iinformovali na Twitteru.
Shakira a Piqué o svém vztahu nejdříve iinformovali na Twitteru. (Profimedia.cz)

Kolumbijská zpěvačka Shakira (35) dlouho vyvracela zprávy, že je se svým přítelem, španělským fotbalistou Gerardem Piquém (25), těhotná. Už od června kolumbijská média informovala, že je zpěvačka v druhém měsíci a její manažer zprávy vytrvale popíral. Teď ale Shakira sama potvrdila, že miminko opravdu čeká.

„Jak už někteří z vás ví, Gerard a já šťastně očekáváme příchod našeho prvního dítěte,“ napsala Shakira na svých webových stránkách. Jihoamerická diva zároveň dodala, že kvůli těhotenství pozmění svůj program.“

V tuto chvíli jsme se rozhodli, že tato jedinečná chvíle je v našich životech na prvním místě a proto odložíme všechny propagační akce, které byly naplánovány na nejbližší dny,“ oznámila smutných fanouškům. Už zrušila i vystoupení na hudebním festivalu v Las Vegas, který se koná tento víkend.

Zdá se ale, že zpěvačka bude příští rok dost vytížená, přijala totiž místo v porotě v americké pěvecké soutěži The Voice, kde nahradí Christinu Aguileru. Shakira chodí s hráčem klubu FC Barcelona asi dva roky, seznámili se, když společně natáčeli videoklip pro fotbalové mistrovství světa v roce 2010. Společně si pořídili si dům v Barceloně, o svatbě ale zatím nemluví.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.