Josef Vojtek začal s budováním nové rodiny: Vzal to od Adama! Po 26 dnech konečně ukázali syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Josef Vojtek začal s budováním nové rodiny: Vzal to od Adama! Po 26 dnech konečně ukázali syna!

Takhle vypadá nová spokojená rodinka Vojtkova.
Takhle vypadá nová spokojená rodinka Vojtkova. (jh)

Zamilovali se do sebe, rozhodli se spolu žít, vzali se a také začali budovat rodinu! A hezky od Adama, jak se sluší a patří! Po šestadvaceti dnech od porodu konečně ukázali manželé Josef (47) a Jovanka (34) Vojtkovi světu plod jejich lásky – malého Adámka!

Frontman skupiny Kabát bezprostředně po porodu úzkostlivě chránil soukromí rodiny. Ženu odvezl z porodnice v naprostém utajení a ani při procházkách s kočárkem kolem domu v Hrnčířích nedali nikomu šanci jejich poklad spatřit. Po necelých čtyřech týdnech ale přišel čas pořídit památeční fotografie do rodinného alba a k tomu účelu oslovili renomovaného fotografa Roberta Vana.

„Čekali jsme, až nebude mrňous tak zmačkaný,“ vysvětlila maminkaprvorodička. A z fotek je dostatečně patrné, jak jsou na Adama pyšní, a že je činí víc než spokjojenými. „Adámek je kluk jako buk, roste jako z vody a je nádherný po mamince!“ pravil zjihle drsňák Pepa, který už má z předchozích vztahů tři děti (Josefa, Valentýnu a Matyáše) s třemi jinými ženami.



Přečtěte si
xcarodejka
23. 9. 2012 • 18:15

On není skutečný tvrďák a proto mu neseděla nějaká pronceznička jako Sabina Laurinová ani baletka Libuška, musela přijít žena typu babochlap, stejně jako je tomu i u Gottů.....energická, diplomatická, taková používá především hlavu me srdce a city, což není u většiny žen obvyklé. Někteří muži to tak ale chtějí a potřebují, protože nehýří zrovna mužskými vlastnostmi, fakticky jsou spíše submisivní a chtějí dominy. To že jsou nebo byli hodně na ženské neznamenhttp://sleviste.cz/á, že jsou až tak mkocv tvrdými chlapy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.