Recept na bohatství: Ostrá hádka mezi porotci! Důvod? Gay, co žije s Lady Gaga! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Recept na bohatství: Ostrá hádka mezi porotci! Důvod? Gay, co žije s Lady Gaga!

Dotaz Michala Rabiny rozpálil Libuši Šmuclerovou doběla.
Dotaz Michala Rabiny rozpálil Libuši Šmuclerovou doběla. (TV Barrandov, Profimedia.cz)

Ostrá hádka mezi porotci se strhla včera večer v dalším díle kulinářského pořadu televize Barrandov Recept na bohatství. Rozepře ale nebyla způsobena kvalitou samotného pokrmu podávaného účastníkem soutěže, jak by každý čekal. Panacota Vlastimila Marka (39) z Červeného Újezdu byla v nejlepším pořádku, porotci ji vychvalovali až do nebes. Pohádali se však kvůli jeho homosexuální orientaci!

Před porotu předstoupil kuchař z povolání Vlastimil Marek s tradičním italským dezertem – panacotou. Jenže místo otázek na ochutnávaný pamlsek se Michal Rabina zčistajasna zeptal něco jiného: „Jste homosexuál?“ Soutěžícího Vlastimila to absolutně nevyvedlo z míry a bez sebemenšího zaváhání se hrdě přiznal k čtyřletému vztahu s přítelem Dušanem.

Doběla ale jeho dotaz rozpálil porotkyni Libuši Šmuclerovou! „Pro mě je naprosto nepochopitelné, proč se na to Michal ptá. Tyhle otázky jsou pro mě nepřijatelné, nenormální a zbytečné!“ zastala se Vlastimila před kamerami královna českých médií.

„Já ale velmi rád spolupracuju s homosexuály, protože mají krásný cit pro chuť, obsluhu a velmi dobře si rozumí se ženami,“ snažil se Rabina objasnit podstatu své otázky. Marně...

„Tím, že to pojmenováváš, diskriminuješ. Pokud přece chci homosexuály chápat jako normální, nemůžu připustit žádné otázky a komentáře!“ trvala si Šmuclerová na svém.

Vlastimil však na předsudky nedá a o svém životě a partnerovi, který jej na casting dokonce doprovodil, do kamer vyprávěl naprosto otevřeně. „Jmenuje se Dušan, přes den pracuje v kanceláři a o víkendech tancuje v travesty show převlečen za Lady Gaga nebo Rihannu,“ prozradil.



Přečtěte si
hillaarkaa
18. 9. 2012 • 13:37

A mě se z té ledové královny zvedal kufr .Její ctižádost,arogance a sebestřednost nemá obdoby

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.