Jirásková pucovala Adamce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jirásková pucovala Adamce

Jiřina Jirásková jako hospodyně Kekulová hned po křtu začala uklízet.
Jiřina Jirásková jako hospodyně Kekulová hned po křtu začala uklízet.

PRAHA – Jiří Adamec (58), který patří k naší televizní režisérské špičce, má další knihu. Tu společně se spisovatelkou Miroslavou Besserovou a herečkou Jiřinou Jiráskovou včera také velkolepě pokřtil.


Asi nejvážněji vzala ale tuto slavnostní akci Jiřina Jirásková, která všem dokázala, že se do své role dokonale vžila. Kliknutím zvětšetePo křtu totiž vzala ze zvyku osušku a jako Kekulová začala pucovat knihu a stůl, který byl polit sektem. „Každý, kdo si knížku přečte a bude se mu opravdu líbit, prosím, ať mi zavolá. Budu nesmírně rád,“ apeloval na přítomné Adamec, Kliknutím zvětšetekterého jako režiséra seriálu Pojišťovna štěstí doprovodili na křest do paláce Luxor kromě manželky Jany (33) a syna Daniela také jeho protagonisté. „Já jsem přišel proto, abych si mohl zahrát v dalším pokračování,“ hlásal s nadsázkou Petr Nárožný, který se na knihu s názvem Jiří Adamec – Štěstí má v popisu práce, přišel podívat.


Autor: (son)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.