Jakubiskové hrozí 6 let za mřížemi! Policie už ji navrhla obžalovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jakubiskové hrozí 6 let za mřížemi! Policie už ji navrhla obžalovat

Deana Jakubisková s manželem, režisérem Jurajem Jakubiskem.
Deana Jakubisková s manželem, režisérem Jurajem Jakubiskem. (Aha! – Martin Přibyl)

Policie navrhla obžalovat herečku Deanu Horváthovou-Jakubiskovou, která loni v říjnu srazila na přechodu dvaašedesátiletého chodce. Muž svým zraněním na místě podlehl. Skončí Deana jen s podmíněným trestem jako Dara Rolins?

"Kriminalisté Jakubiskovou viní z usmrcení z nedbalosti," řekl mluvčí pražské policie Jan Daněk. Herečce hrozí až šestileté vězení.

Nehoda se stala loni 17. října kolem 10:00 v pražské Krči na křižovatce ulic Chýnovská a Libušská na přechodu neřízeném semafory. Jakubisková podle policie nedala přednost chodci, který přecházel komunikaci. Orientační dechová zkouška na alkohol byla negativní.

Manželka režiséra Juraje Jakubiska již dříve sdělila deníku Blesk, že nejela nepřiměřenou rychlostí. "Jela jsem po hlavní, rozhlédla se na všechny strany a najednou tam ten člověk byl," řekla deníku.

Kvůli obdobné události nedávno uložil soud zpěvačce Daře Rolins, která se ve svém voze Mercedes Benz loni v červenci střetla s řidičem skútru, podmíněný trest. Muž svým zraněním později v nemocnici podlehl. Zpěvačka je obžalována rovněž z usmrcení z nedbalosti.

Slovenská herečka Deana Horváthová-Jakubisková, která se narodila 11. března 1958, se od roku 1994 věnuje producentské činnosti; produkuje zejména filmy svého manžela. Rodačka z Banské Bystrice, která žije od roku 1994 v Praze, je též producentkou jednoho z nejdražších středoevropských filmů nazvaného Bathory. K jejím nejznámějším filmovým rolím patří Želmíra ve filmu Sedím na konári a je mi dobre, Nona v Lepšie je byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý nebo Verona v Nejasné zprávě o konci světa.





Přečtěte si
britva
17. 9. 2012 • 20:22

tu čobolku zavřou až zčerná

axana
17. 9. 2012 • 20:00

Jen pro vyvolené: Za smrt motorkáře na silnici Dara Rolins parádní podmínku (ještě se jí to zdá málo), Jakubisko nové srdce (obyčejný smrtelník = márnice) no a Jakubisková??!! Tipuju že pozůstalí po mrtvém jí ještě budou platit za psychickou újmu. Doporučuju relaxovat někde u moře!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.