PROSTŘENO: David šetří na bouřlivý sex… marně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: David šetří na bouřlivý sex… marně!

David
David (TV Prima)

U nesmělého Davida hosty nejvíce překvapí pokladnička, jejíž obsah by měl zajistit bouřlivý sex. K jejich překvapení však byla prázdná.

David by měl rád co nejdříve děti, ale v některých oblastech si očividně neví moc rady. Na bouřlivý sex ještě nestačil našetřit, a tak nikoho nepřekvapí, že je bezdětný. Když došla řeč na rozmnožování, Pavlína mu poradila: „To byste si tam měli dát nějaké penízky, aby to deťátko bylo co nejdřív.“



Hostitel měl ale dost starostí s tím, aby před kamerami neselhal. V kuchyni se mu totiž moc nedařilo. S prostírání strávil tolik času, že zapomněl na slaný závin. Ten se mezitím v troubě připálil a David vše zachránil tím, že svůj předkrm zbavil zuhelnatělé vrstvy.

Moc zručně si nepočítal ani s dezertem. Jeho střecha se zbortila a chvílemi to vypadalo, že hosté dostanou nevzhledný blaf. Nedostatky ovšem zamaskovala čokoládová poleva.

Kolik bodů získá David za své menu, jemuž podle Pavlíny nevěnoval moc práce? Sledujte Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
hillaarkaa
18. 9. 2012 • 08:16

Na bouřlivé a vlhké sny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.