VIDEO Dejdarovi šlo v Talentu o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VIDEO Dejdarovi šlo v Talentu o život!

Pavel Votápek zapojil do svého vystoupení Martina Dejdara
Pavel Votápek zapojil do svého vystoupení Martina Dejdara (TV Prima)

V dnešním díle zažije horké chvilky také jeden z porotců Martin Dejdar! To když ho "mistr biče" Pavel Votápek vyzve, aby mu při jeho vystoupení – práskání bičem - asistoval.

Už když porotce držel noviny, které chtěl Pavel Votápek bičem přeseknout na polovinu a divadlem se rozlehl práskavý zvuk, moderátor Martin Pyco Rausch prohlásil, že v tenhle moment by si na pódium nestoupl, ani kdyby mu zaplatili bůh ví kolik peněz. Martina Dejdara však Pycovy obavy neodradily. Pavel Votápek nakonec přetnul noviny bičem několikrát, až z nich zbyly jen cáry papíru.

Co ale přišlo potom, z toho se všem v sále Mahenova divadla zatočila hlava. Mistr biče totiž požádal Martina Dejdara, aby si zapálil cigaretu, dal si ruce za záda a pohlédl do davu v divadle jakoby vyhlížel někoho sympatického s tím, že on se zatím bude snažit bičem utnout konec cigarety.

Herec si zapálil, postavil se, bič prásknul. Vzápětí se však Martin Dejdar chytil za pusu, prsty zbarvené do červena, bolestná grimasa ve tváři. Pavla Votápka polilo horko, zčervenal, stres mu nedovolil vypravit ze sebe slovo. Že by se tentokrát netrefil?

Dívejte se dnes večer na Prima Family! Československo má talent startuje ve 20:00! Ochutnávku z dnešního dílu najdete na videu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.