Co týden dal... Csáková porodila chlapečka, Antalová holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co týden dal... Csáková porodila chlapečka, Antalová holčičku!

Ilona Csáková
Ilona Csáková (Aha!)

Kromě velmi smutné události, kdy nás navždy opustil herec Radoslav Brzobohatý (†79), se děly i věci milé a šťastné, narodilo se třeba pár miminek. Ovšem bude také podáno několik žalob a některé celebrity se hádají.  V českém showbyznysu se pořád něco děje, podzim nepodzim.

Maminka týdne - Ilona Csáková má Dominika!

Zpěvačka Ilona Csáková (41) porodila svému muži druhého chlapečka, kterému dali jméno Dominik. První předporodní komplikace u ní nastaly už minulý týden ve středu. Její porod tak museli lékaři uměle vyvolat. Ilona má s Radkem Vonešem (39), za něhož se provdala loni v létě, už tříletého Daniela.

Porod týdne - Antalová má další holčičku!

Herečce Aleně Antalové (40) se plní sen o veliké rodině! Ústřední hvězda seriálu Pojišťovna štěstí si před pár dny z porodnice odvezla své v pořadí již čtvrté dítě – holčičku. Dali jí jméno Maruška. „Porod proběhl bez komplikací, malá vážila 3,75 kg a měřila 52 cm,“ potvrdila mluvčí brněnského divadla Lenka Pazourková.

Vrátná týdne - Anife poprvé v životě v práci!

Anife Hassan Vyskočilová (38) začátkem týdne nastoupila jako recepční do pražského kadeřnictví. Dříve bývala pouze tváří kadeřnictví.  „Chtěla bych se od Martina Žifčáka, jenž je majitelem kadeřnictví, naučit co nejvíc, a tak začínám od píky, tedy od práce na recepci. Pracuji do šesti, když bude potřeba i do devíti večer. V případě focení nebo natáčení mě Martin uvolní,“ vysvětlila Anife.

Smlouva týdne - Maciuchová se má líp než Havlová!

Hana Maciuchová (66) zůstává na Vinohradech, dostala exkluzivní smlouvu! Ještě na jaře to vypadalo, že Divadlo na Vinohradech legendární herečka opustí. Také jí se totiž nezamlouval příchod nového ředitele Tomáše Töpfera (61). Maciuchová se ale nakonec s divadlem dohodla na další spolupráci. A to za daleko lepších podmínek, než má na Vinohradech třeba Dagmar Havlová (59).

Odvolání týdne - Dara Rolins odmítla trest!

Zpěvačka Dara Rolins (39) spolu se svým právníkem podala odvolání proti šestadvacetiměsíčnímu trestu vězení s odkladem na tři roky za smrt motocyklisty Jindřicha Rotrekla (†63). Trest, který zahrnuje i odškodnění 996 tisíc korun pro pozůstalé, dostala v srpnu od soudu pro Prahu 2. „Odvolali jsme se, protože rozhodnutí Dara považuje za nesprávné a nezákonné,“ řekl zpěvaččin právník Robert Vladyka.

Výměna týdne - Agáta už si našla náhradu!

Kdo si myslel, že rozchodem Agáty Hanychové (27) s otcem jejího syna Mirkem Dopitou (30)  veškerá komunikace mezi nimi skončila, tak se spletl. Oba se do sebe tvrdě pustili na Facebooku! A stále si jdou ostře po krku. Důvod? Mirek napsal, že Agáta se s ním rozešla kvůli někomu jinému! A hned se ukázalo, kdo to je! Aha! načapalo muzikanta Jakuba Prachaře (29), jak u Agáty přespává. V tuto chvíli jsou ti dva dokonce na společné dovolené, jak jsme ostatně infomovali na straně 8.

Soud týdne - Kokta pošle na Ornellu právníky!

Milenka Josefa Kokty Ornella Štiková (19) si asi neužije bezstarostné těhotenství. Proutník Pepa (55) s manželkou se totiž rozhodli, že na ni poštvou své právníky, patrně kvůli pomluvám! „Už k té věci nebudu nic říkat, teď už vše řeším právní cestou,“ vykřikuje do světa Kokta, jenž má v tomto směru plnou podporu své slavné ženušky Gábiny (34).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.