Hanychová vyhodila Dopitu a už u ní spí Prachař! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hanychová vyhodila Dopitu a už u ní spí Prachař!

Jakub Prachař opouští dům a nasedá do Agátina auta.
Jakub Prachař opouští dům a nasedá do Agátina auta. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl, ara)

Agáta Hanychová (27) už má náhradu za Mirka Dopitu (30), tátu jejího syna Kryšpína (1). Noci jí zpříjemňuje Jakub Prachař (29), syn Davida Prachaře (53) a Dany Batulkové (54). Co na to Veronika Žilková (50), která dceři partnery vždy schvalovala?

„Agáta s Kubou jsou kamarádi odmala, znají se od narození. Agáta se v domě sama bojí, takže se u ní prostě střídají buďto nejstarší bratr, nebo ostatní přátelé,“ řekla Aha! Veronika Žilková.

Těch »ostatních přátel« se tam však zase tolik nestřídá. V Agátině domě v Černém Volu u Prahy se totiž převážně zdržuje Prachař. Zaujal tedy místo po Dopitovi?

„K Dopitovi se vyjadřovat nebudu a s Jakubem jsme dlouholetí kámoši,“ stojí na svém Hanychová. Na otázku, proč u ní Prachař strávil noc, řekla: „Byla jsem smutná.“

Jak to tedy je?

Blízcí kamarádi však byli hovornější. „Agáta se s Mirkem nerozešla kvůli Jakubovi, jak tvrdí Mirek. Agáta prožívala těžké období od té doby, co ji Dopita podvedl, a pak se najednou našel kluk, kterého Agáta léta zná a z kamarádství se zřejmě vyklubalo něco víc. Je to chlap, který jí je oporou,“ prozradil dobře informovaný zdroj.

„Já jsem Mirka nikdy nepodvedla. Za naším rozchodem stojí jeho opakované nevěry, ne Jakub,“ přiznala nakonec Agáta.

Co na to Prachař?

„Byl jsem tam na grilovačce. No a pak jsem tam i přespal,“ řekl Aha! Prachař, který by s ní měl už brzy odjet na Sardinii. To ostatně potvrdila i Agátina matka. „Kuba jede s Agátou a Kryšpínem na dovolenou,“ přiznává Žilková.



Přečtěte si
anamora
16. 9. 2012 • 10:11

nemyslím, že je Agáta blbá, je jen jiná, je drzá, nebere si servítky,je totá praštěná, je svá. Mraky modelek jsou rádoby sladké pipiny, ona mi příjde ze všech inetelektem na tom nejlíp. Mě by se k sobě taky celkem hodili. S Prachařem si konečně bude mít i co říct, podle mě jí nastaví laťku, nebot dosud měla jen vymletý mozky vedle sebe. A fakt mi nepříjde hloupá.

hillaarkaa
16. 9. 2012 • 09:40

Ty, že lezeš na starou Blažkovou,spařenou není také záviděníhodné Ale rady bys dával,co??!

znalec
16. 9. 2012 • 09:12

tak to vypadalo, že mladý Prachař je pohotový a vtipný a šikovný i na muziku,a vůbec má docela úroveň, ale když dokáže vlízt na Aduš, je to asi jinak...

opportunity
16. 9. 2012 • 09:03

Bartošová alespoň hezky zpívala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.