Milenec Bartošové Rychtář: Zabavili mi tenhle arzenál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milenec Bartošové Rychtář: Zabavili mi tenhle arzenál!

Josef Rychtář prý své zbraně odevzdal policii dobrovolně.
Josef Rychtář prý své zbraně odevzdal policii dobrovolně. (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Josef Rychtář (54) – milenec Ivety Bartošové (46) a chlap, kolem něhož je v poslední době opravdu rušno! Jen si to vezměte... Ve čtvrtek se před svým domem pohádal s dalším zájemcem o zpěvaččino srdce Zdeňkem Macurou a postříkal ho zahradní hadicí.

Jen pár dnů předtím se psalo o tom, že jeho manželka Darina (54), se kterou se rozvádí, skončila potlučená v nemocnici. A že k Rychtářovi vletěla policie kvůli zbraním. A právě o své vášni pro bouchačky tenhle drsný muž promluvil pro Aha!.

„Kamarádka mé ženy křivě vypovídala v tom smyslu, že jsem jí měl určitého dne vyhrožovat se zbraní v ruce. A to i přesto, že jsem dosvědčil, že inkriminovaný den jsem neměl zbraň u sebe,“ vysvětlil Rychtář.

Na základě této události měl být policií vyzván, aby zbraně do vyšetření případu odevzdal. A to prý také udělal. „Zbraně jsem dobrovolně před třemi měsíci vydal. Mám na to dokumenty,“ potvrzoval s tím, že mu ale nikdo nevzal zbrojní průkaz. „Kdybych chtěl, tak jsem ho mohl zneužít a druhý den si koupit další zbraň, jednu dvě, deset,“ líčil.

Průkaz podle vlastních slov odevzdal také dobrovolně. V současné době záleží na státním zástupci, případně soudu, jestli po prošetření všech okolností shledají Rychtáře způsobilého k držení zbraní. „Musel jsem se podrobit psychologickému vyšetření. Výsledky mám! Jsou od renomovaných lékařů. Jedním z nich je pan psycholog Humhal. Výsledky nehovoří o tom, že bych byl nezpůsobilý k držení zbraně, nebo že bych byl agresivní člověk,“ uzavřel Rychtář, majitel bezpečnostní agentury z Říčan.

Čím chránil Ivetu

Deník Aha! zajímalo, o jaké zbraně se jedná. Nejde jen o jednu »stříkačku« na obranu, ale rovnou o celý arzenál! „Mám dvě krátké kulové zbraně, jednu dlouho kulovou zbraň a jednu brokovnici. Jedna byla s ráží 9 mm, pak je tam revolver SmithWesson, Winchester kulovnice a brokovnice s pumpou,“ popsal Rychtář sbírku střelných zbraní, které používá k ochraně majetku svého i klientů jeho bezpečnostní agentury.



Přečtěte si
franckajagrova
17. 9. 2012 • 15:05

no žluté,spíš černé !

franckajagrova
16. 9. 2012 • 12:21

Ale Pepan je prý bohatej,tak si může pořídit umělé zuby za půl milionu,ne ?

xcarodejka
16. 9. 2012 • 10:24

je málo dobrých laborantů, kteří vám vyhotoví správně velkou a správně barevnou korunku. některý zubař si chce vydělat, tak vám řekne, že plomba by vypadávala, zub obrousí a vy pak máte trauma, protože ne a ne nasadit správnou korunku. V mém případě se jednalo o jedničku a zažila jsem docela horror. nakonec jsem objevila skvělého lanoranta. Nyní ovšečm se zubařka odstěhovala a s tou novou od nechce z nějakého důvodu spolupracovat, takže jednoduché to tak úplně vždy není. je hodně neumětelů.

xcarodejka
16. 9. 2012 • 10:21

zbraně má kdejaký psychopat, nemluvě o možné nehodě u nedisciplinovaných jedinců.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.