Hana Maciuchová zůstává na Vinohradech: Exkluzivní smlouva! Více peněz než Havlová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hana Maciuchová zůstává na Vinohradech: Exkluzivní smlouva! Více peněz než Havlová?

Hana Maciuchová má důvod k úsměvu. Dostala novou smlouvu s údajně lepším finančním ohodnocením.
Hana Maciuchová má důvod k úsměvu. Dostala novou smlouvu s údajně lepším finančním ohodnocením. (Aha! – Daniel Černovský, Alexandr Malachovský, Profimedia.cz)

Ještě na jaře to vypadalo, že Divadlo na Vinohradech opustí legendární herečka Hana Maciuchová (66). Také jí se totiž nezamlouval příchod nového ředitele Tomáše Töpfera (61). Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že Maciuchová se s divadlem nakonec dohodla na další spolupráci. A to za daleko lepších podmínek, než má na Vinohradech třeba Dagmar Havlová (59).

Töpfer měl podle našich informací nabídnout Maciuchové smlouvu s vyšším honorářem. Udělal podobný krok jako v případě Havlové, kterou chtěl na Vinohradech také udržet. Maciuchová má ale za jedno představení údajně brát daleko více než bývalá první dáma. Töpfer si jí totiž neskutečně váží. „S Haničkou Maciuchovou jsem se sešel. Mou nabídku dostala a myslím si, že ji potěšila. Hledáme teď vhodný čas a vhodnou roli,“ napsal Töpfer v oficiálním prohlášení.

A ještě než pro legendární herečku vznikne nové představení, bude hrát v již zaběhnuté hře. „Na Vinohradech budu na podzim vystupovat v repertoárovém představení Ideální manžel, v němž hraji lady Markbyovou,“ řekla nám Maciuchová s tím, že momentálně je velmi pracovně vytížená.

Töpfer se kromě Maciuchové domluvil na pokračující spolupráci také se svým největším rivalem a protivníkem – Martinem Stropnickým. Už v létě Aha! informovalo, že bude manžel Veroniky Žilkové (50) dál vystupovat v představení Jistě, pane ministře. To ale není všechno!

„Martin Stropnický ukončil angažmá v Divadle na Vinohradech k 31. srpnu, ale včas jsme se spolu domluvili na jeho další spolupráci. V praxi to znamená, že bude dohlížet na komedie, které režíroval, a bude dohrávat své role. Jde především o roli Cyrana, ve které je nezastupitelný. Cyrano se objeví na repertoáru znovu v prosinci,“ prozradil Töpfer.

Divadlo na Vinohradech: Samé slavné ženy...

Do Divadla na Vinohradech se s příchodem nového ředitele vracejí i dvě herečky, které minulé vedení poslalo před lety do předčasného hereckého důchodu: Jana Štěpánková (78) a Gabriela Vránová (73). Společně s Danielou Kolářovou (65), Martou Vančurovou (64) a Ivankou Devátou (76) se objeví v komedii o životě hvězd v zákulisí jevištní slávy To byla moje písnička!. Premiéru má 2. listopadu.

 



Přečtěte si
hillaarkaa
14. 9. 2012 • 16:19

Se chytá vesla

pilif.99
14. 9. 2012 • 13:18

neboť paní Maciuchová je velmi kvalitní herečka. Na rozdíl od paní Havlové.

hillaarkaa
14. 9. 2012 • 12:25

Počkej,takhle urážet vrchnost,jen aby ti to ze šmuclerplátku netípnuli

herecka
14. 9. 2012 • 11:39

herecka
14. 9. 2012 • 11:39

ODPORNÁ VOSKOVKA. Kampak se nám poděla veselá vdova? Asi si to představovala jinak a smích ji přešel. Ono penízky a mamon není všechno, Dášo... k životu je potřeba láska, přátelství a podobné hodnoty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.