Partyšová a Kokta: Ženou Ornellu před soud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Partyšová a Kokta: Ženou Ornellu před soud!

Ornella není z chování Gábiny překvapená, prý jí vyhrožuje už dlouho.
Ornella není z chování Gábiny překvapená, prý jí vyhrožuje už dlouho. (Aha! – Roman Souček)

Blonďatá milenka Josefa Kokty Ornella Štiková (19) si asi neužije bezstarostné těhotenství. Proutník Pepa (55) s manželkou se totiž rozhodli, že na mi poštvou své právníky, patrně kvůli pomluvám! „Už k té věci nebudu nic říkat, teď už vše řeším právní cestou,“ vykřikuje do světa Kokta, jenž má v tomto směru plnou podporu své slavné ženušky Gábiny (34).

Kdo ví, co je tak popudilo? Jestli Ornella sama, která říká, jakou oporou jí Kokta byl, když se nyní učila na zkoušky, a že děťátko zplodili v jeho luxusním bytě na pražském Josefově. Anebo se jich dotkl její táta, který na Pepovi nenechal nit suchou a označil ho za neseriózního, hnusného, nepříjemného zkrachovalce?

Partyšová nám každopádně včera ráno, když si u snídaně přečetla Aha! plné zpráv o exhibici Štikových na křtu videoklipu Zdeňka »Style «Hrubého, napsala SMS: „Jen tak dál, moji právníci mají z Ornelky velkou radost. Lže!“

Milionářská dcerka Ornella má ale pro strach uděláno... „Vím o tom, včera mi psal Pepa, že Gábina něco chystá. Zřejmě mínil ty právníky. Má prý doma chudáček peklo...,“ řekla Aha!

Štiková a sebejistě dodala: „Jsem na to připravená, Gábina mi už vyhrožuje dlouho. Ale já jsem nikdy neřekla nic, co by nebyla pravda. Nešířím žádné pomluvy!“Štiková se dušuje, že Kokta je jediný možný otec jejího děťátka, on ale bude otcovství chtít potvrdit testem DNA.



Přečtěte si
illis
15. 9. 2012 • 19:57

Partyšová ať si to vyřídí se sexuchtivým Koktou a ne tahat Ornellu před soud, je vidět, že Gábina inteligence také moc nepobrala. Chlap se tahá s jinýma a ona to pak řeší před soudem. Pipina .

jikar
15. 9. 2012 • 15:49

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.