Dům, ve kterém zemřela Simona Monyová: Je na prodej! Cena: 8 190 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dům, ve kterém zemřela Simona Monyová: Je na prodej! Cena: 8 190 000 Kč!

Těsně pod okny domu je na zahradě bazén.
Těsně pod okny domu je na zahradě bazén. (pro Aha! – Petr Podroužek, ČTK)

Luxusní dům, kde byla loni v srpnu zavražděna nejčtenější česká spisovatelka Simona Monyová (†44), je na prodej! Řadovku v brněnské čtvrti Obřany o dispozici 6+1 s dvěma prostornými koupelnami, třemi terasami a velkým bazénem na zahradě, prodává rodina za 8 190 000 Kč.

Původně se mluvilo o tom, že by mělo být nadstandardní bydlení k mání za 6 milionů. „Měl být v nabídce za tuto cenu, nicméně má hodnotu dobrých osmi milionů korun, a to k tomu nepočítám bazén a další. Byla by škoda, aby kluci (dva nevlastní a jeden vlastní syn, pozn. red.) o dost peněz přišli. Vždyť ten dům je zhruba pět let starý,“ řekl Aha! na počátku srpna ve valdické věznici Monyové bývalý manžel a vrah Boris Ingr.

A rodina Simony Monyové jako by si jeho slova vzala k srdci. Rodinný dům dala realitní kanceláři k prodeji ještě o 190 tisíc dráž!

 

Co uvádí realitní kancelář?

Dům je postaven ve funkcionalistickém stylu – výstavba v roce 2005 a kolaudace v roce 2006.

Vnitřní prostory i interiér působí velmi příjemně i díky zvoleným barevným kombinacím a použitým materiálům.

Součástí prodeje je také veškeré vybavení, které je v nadstandardním provedení.

Nemovitost umí překvapit, např. využitím části garážového prostoru a další místnosti, ve které je vybudována samostatně přístupná jednotka s WC, jež sloužila jako nahrávací studio.

Co se 3. srpna 2011 stalo?

Simona Monyová s přáteli a synem Šimonem (7) na zahradě grilují. Přes plot za nimi s bonboniérou a láhví vína vlezl Boris Ingr. Chtěl jít uspat syna. Monyová s ním odešla do domu, tam se pohádali a manžel ji ubodal. Zavolal záchranku a vyskočil z okna. Monyová byla nalezena ubodaná u pohovky v obývacím pokoji propojeném s kuchyní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.