Topmodelka Denisa Dvořáková: Místo New Yorku skončila v Bratislavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Topmodelka Denisa Dvořáková: Místo New Yorku skončila v Bratislavě!

Denisa Dvořáková vede novou generaci modelek
Denisa Dvořáková vede novou generaci modelek (Aha!)

Denisa Dvořáková (21) je navzdory nízkému věku celosvětově uznávanou hvězdou módních mol. Kráska předvádějící modely těch nejzvučnějších jmen si ale nežije na takové úrovni, jak si vysnila.

Každý by si myslel, že vlastní luxusní byt na Manhattanu, ale kdepak. Denisa se přestěhovala za svou láskou do Bratislavy. „Mám tam byt. Jsme spolu už rok a půl,“ svěřila se Denisa. Její sen o bydlení v New Yorku ale nekončí. Pokud vše půjde podle jejích představ, po Vánocích by se měla se svým přítelem, fotbalistou Martinem Hronkovičem (30), přestěhovat právě do USA.

„Pojedeme tam na rok. Martin bude dělat fitness trenéra a učit se anglicky,“ odhalila své plány Denisa Dvořákovák, terou jsme zastihli na představení finalistek prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Ceskou a Slovenskou republiku. Z té sama Denisa vzešla a na letošním 21. ročníku s mladičkými modelkami vystoupí. Finálový galavečer se koná již dnes ve Španělském sále Pražského hradu.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.