Josef Rychtář opět zaútočil: Zmlátil manželku do bezvědomí! Kdy přijde na řadu Iveta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Josef Rychtář opět zaútočil: Zmlátil manželku do bezvědomí! Kdy přijde na řadu Iveta?

Rychtář si měl podat svou manželku. Kdy vztáhne ruku i na Ivetu?
Rychtář si měl podat svou manželku. Kdy vztáhne ruku i na Ivetu? (Koláž Ahaonline.cz)

Iveta Bartošová (46) stále tvrdí, že se s Josefem Rychtářem (54) cítí v bezpečí. Jeho manželka Darina ale už po několikáté poznala, že mu násilí na ženách nečiní potíže.

Darina už kvůli násilnickým sklonům svého muže skončila na lůžku několikrát. Rychtář se ale nepoučil, a opět si s ní pěstmi vyřizoval vzájemné spory.

„Opět ji zmlátil. A tentokrát extrémně brutálně. Třískal ji pěstmi po celém těle, a dokonce ji škrtil. Darina po útoku skončila v bezvědomí a nakonec i v nemocnici,“ řekla serveru Super.cz kamarádka Rychtářovy ženy, podle níž Darina v srpnu skončila s modřinami v nemocnici.



Potyčku u Rychtářových dokonce řešila i kriminální policie, ale hlavní aktér tohoto incidentu se cítí být naprosto nevinen. „Myslím, že máte špatné informace. Nevím, o čem to mluvíte. Manželku jsem nenapadl,“ reagoval »ochránce« Ivety Bartošové.

Josef Rychtář nejde pro ránu daleko, o čemž se nedávno přesvědčil i Zdeněk Macura, jehož údajně Bartošová nalákala do svého domu smskami, v nichž tvrdila, že jí jde o život. Po střetu s Rychtářem mu na památku zůstaly odřeniny.





Přečtěte si
sugar2
12. 9. 2012 • 15:14

i npomnoha letech. je to druáh psychopatů, kteří musí trápit druhé a důvod si vždy nějaký najdou. Byly agrese, poté psychošikana a nyní majetkový útok/ podal u soudu požadavek/ Pistoli plánoval koupit a říkají,že ji/ nepřihlášenou/ , tam kde nyní bydlí, i má. Člověk se těžko brání, dokud se něco nestane, šťáru mu v bytě jen tak zřejmě neudělají. Jednou bylo prostřelené okno, zřejmě jen vzduchovkou, protožen průstřel byl jen u venkovní skleněné tabule , venku policista náboj ale nenašel. Asi bych potřebovala ochranku.

hillaarkaa
12. 9. 2012 • 10:21

Na té lebenici

winterfreshka
12. 9. 2012 • 07:56

By měli být separováni od normálních lidí

elis3
11. 9. 2012 • 19:42

Nevím, ale myslím, že Iveta je už v takové situaci, že by se třeba dneska ani nebránila, kdyby její brácha, sestra a kdokoli z rodiny přišli.Z Rychtáře má určitě strach a neodváží si sama nic podnikat, proto papouškuje to co jí on nakáže.I když , dostala se do toho sama

zamlzena
11. 9. 2012 • 16:39

a navenek jsou jhakoby slušní až servilní. Kdsyž nemůžou dělat modřiny, následuje pseychický teror a nároky na majetek..... stále tentýž scénář. Mstí se ačkoliv není zač, protože rozvést se s nimi žena musela.... /pokud to svedla/ a takoví psychopati často i u soudu vyhrávají. nedej Bože,když jsou někým kryti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.