Partyšová potrestala Koktu: "Musí spát na gauči! Ať si to vyžere!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partyšová potrestala Koktu: "Musí spát na gauči! Ať si to vyžere!"

Gábina po boku svého manžela.
Gábina po boku svého manžela. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma)

Moderátorka Gábina Partyšová (34) se se svým nevěrným manželem Josefem Koktou (55) sice rozvést nechystá a už se s ním opět začala ukazovat ve společnosti, ale záletník ještě vyhráno nemá!

Rána, kterou jí způsobil tím, že čeká dítě s milenkou Ornellou Štikovou (19), je pro ni příliš hluboká na to, aby mu hned odpustila. „Pepa teď spí na gauči, musí si to trošku vyžrat,“ řekla Aha! Partyšová, která vlastně ani netuší, jestli tuto krizi překonají. I když by si to prý strašně přála.

„Doufám, že to bude mít dobrý konec, ale nevím, co je vlastně dobrý konec,“ připouští Gábina, že když nevěru nepřekonají a nepodaří se jim znovu obnovit důvěru a lásku, jejich vztah nemá šanci.

„Já jsem s ním zažila hrozně krásný roky, kdy jsem se cítila vedle něho jako holka, která pro něj hodně znamená, které si váží a má ji rád. I když momentálně se na něj někdy nemůžu ani podívat, ale to tak je, když se vám tohle stane. A já doufám, že to pročistí vzduch a že to ustojíme. Nikomu bych to nepřála, tohle bylo na jednoho člověka moc, vlastně i na všechny tři,“ povzdychla si Partyšová, která chce manželství zachránit hlavně kvůli synkovi Kristiánovi (3).

„Máme malé dítě, snažíme se normálně fungovat. Máme škraloup, který nastane v rodině, ve které si jeden z partnerů nedá pozor a v podstatě se proflákne jakási nevěra,“ vysvětluje Partyšová, pro kterou není problémem nevěra, ale to, že partner zostudil rodinu.

„Fyzickou nevěru neberu za až tak fatální v tom vztahu, to by se museli porozvádět úplně všichni a děti by neměly maminky a tatínky pohromadě. To by nebylo hezké. Neříkám, že je monogamie nesmysl, ale je opravdu vzácná,“ dodala Gábina.



Přečtěte si
aksura
12. 9. 2012 • 10:01

mondego
12. 9. 2012 • 09:28

áááá pozor, bohatej alias hilarka opět oprášil svůj další nick-lysohlávek Opět budeme mít možnost číst blivajze toho primitiva

annamariie
11. 9. 2012 • 03:55

ta si snad nevidí do pusy....sama rozbila Koktovi rodinu se dvěma dětma a tedka hraje chudinku.......

vungtao
11. 9. 2012 • 00:42

anezat
10. 9. 2012 • 22:12

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.