VIDEO: Přepadená Krampolová (51) vypovídá o útoku! Z toho mrazí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO: Přepadená Krampolová (51) vypovídá o útoku! Z toho mrazí!

Krampolová mluví o přepadení
Krampolová mluví o přepadení (Aha! Karel Kopáč)

Překvapení, bezmoc, bolest i vztek. To všechno zažila Hanka Krampolová, kterou přepadly, srazily k zemi a okradly dvě kapsářky. Teď o tom manželka Jiřího Krampola (74) promluvila před kamerou Aha!

„Najednou mě oslovila nějaká ženská. Nejspíš nebyla z Prahy podle přízvuku. A začala, že něco vidí v mých očích… V tu chvíli jsem jí řekla, že opravdu nic nechci. Jenže ona nepřestala a zablokovala mi cestu,“ líčí začátek dramatické situace Hana.

Video se připravuje ...

„Ona byla maskovaná černými brýlemi. A že mi prý za dva tisíce vyloží budoucnost. Já ale nic nechtěla a snažila se odejít. Najednou, z ničeho nic, mi z druhé strany někdo rval z ramene kabelku,“ pokračuje hvězda primáckého Top Star magazínu stále ještě roztřeseným hlasem.

Video se připravuje ...


„Nemohla jsem se bránit, takže jsem spadla na zem. Naštěstí přiběhl pán z nějakého kiosku, kde prodávají asi víno. Ty ženské se ho lekly a utekly,“ říká Hanka, kterou kapsářky stejně stihly připravit o peněženku, kterou měla v kabelce.


Video se připravuje ...

„Měla jsem tam peníze, asi 1200 Kč. Ale také vizitky, nějaké dokumenty. Nejhorší je ta peněženka, která pro mě měla velkou cenu. Dostala jsem ji k svátku,“ smutně krčí rameny.


Video se připravuje ...

„Já vím, že se takové věci dějí, vždyť to vidím pořád v televizi. Ale přesto jsem si říkala: Proč zrovna já? Ten můj nešťastný výron se zase zvrtnul a já se rozbrečela. Hned jsem volala Jirku a chtěla jít na policii. Jenže Jirka mi říká: ´Hele, to nemá ani cenu. Oni stejně nemůžou nic udělat,´“ uzavírá své vyprávění jindy usměvavá Hanka.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.