Krampolová přibrala 15 kg a musela do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampolová přibrala 15 kg a musela do nemocnice!

Hanka Krampolová teď bojuje s bolestí i kily navíc.
Hanka Krampolová teď bojuje s bolestí i kily navíc. (Aha! - Pavel Machan)

Manželka herce a moderátora Jiřího Krampola (74) prožila léto plné bolesti. Trable Hanky Krampolové (51) začaly ve chvíli, kdy si při venčení pejska vyvrkla kotník. A pak už věci nabraly rychlý spád.

Už je to šest týdnů a stav Hančina kotníku se stále nelepší. U lékaře je téměř častěji než doma, absolvuje jeden rentgen za druhým, chodí na rehabilitace, reflexní masáže… A stále nic! Aby toho nebylo málo, nedostatek pohybu se začal projevovat na její postavě. Během utrápeného léta přibrala 15 kilo!


Téma kil navíc je pro Hanku Krampolovou velmi bolestivé, před třemi lety se dokonce podrobila liposukci břicha a boků. A štíhloučkou postavu si pak nemohla vynachválit a ráda se jí chlubila. Teď jsou kila zpátky a navíc se stále nemůže postavit na zraněnou nohu. Není divu, že její věčně dobrá nálada je pryč. A to stále není všechno!

V úterý musela manželka slavného moderátora znovu do nemocnice. Důvod? Čeká jí operace. Lékaři totiž rozhodli, že nohu bude třeba "opravit" chirurgicky. Zakulacující se Hanku čeká znovu pořádná dávka bolesti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.