První otevřená zpověď Michala Dlouhého od smrti bratra Vladimíra: Jeho synové mi říkají »táto«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První otevřená zpověď Michala Dlouhého od smrti bratra Vladimíra: Jeho synové mi říkají »táto«!

Michal Dlouhý
Michal Dlouhý (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ČTK/Michal Doležal, Showpix.cz, JBJ Film, ara)

Až po dvou letech od smrti milovaného bratra Vladimíra (†52) našel herec Michal Dlouhý (44) sílu promluvit o jeho ztrátě. V otevřeném rozhovoru dokonce prozradil, že mu bratrova pětiletá dvojčata Jiří a Jan říkají táto. Rozpovídal se i o tom, jak to doopravdy bylo s Vladimírovým alkoholismem a kvůli čemu se několikrát porvali.

Když Vladimír Dlouhý v červnu před dvěma lety zemřel, Michal se rozhodl, že se o jeho rodinu včetně vdovy Petry Jungmannové (40) postará. A tak se také stalo. „Jsme v intenzivním kontaktu, jezdíme na dovolené a navštěvujeme se. Když celý den běhají s našima holkama a slyší pořád »tatí, tatí,« tak mi taky začnou říkat »táto«. Jsem náhradní táta a hrozně mě to těší. Koneckonců, brácha si to tak přál,“ řekl dojatě v rozhovoru pro časopis Týden Michal.

Ten navzdory mínění okolí, že Vladimír propadl démonu alkoholu, tvrdí, že alkoholikem nebyl. „Nebyl závislý, jen pil. Vědomě a kontrolovaně. Kdyby chtěl, mohl přestat, byl pánem situace,“ řekl Michal, kterého bratrovo sebeničení zžíralo. „Skoro tři čtvrtě roku jsme spolu nemluvili. Mně nevadilo, že pije, ale to, že když byl opilý, měl tendenci řídit auto. A to byl důvod, proč jsme se do sebe pustili,“ tvrdí Michal, který se proto s bratrem dokonce několikrát popral.



Přečtěte si
hejpockej
13. 1. 2017 • 05:33

neverim, ze byl panem situace, co se chlastu tyce, ale o mrtvych jen dobre

nemocna
27. 6. 2014 • 01:41

ty jsi debil,, měl jsi někdy rakovinu?? pochybuji, nemohl jíst tak kouřil at zažene hlad, když něco snědl šlo to ven a bolesti se zvětšily a pil víc a víc protože měl nesnesitelné bolesti, on chtěl žít tolik se těšil ze svých dvojčat a přál si je vidět vyrůstat, být s nimi a manželkou, rakovina je svinstvo a málo kdo jí zdolá jenže na nějaký čas potom se objeví znovu a zákeřněji, člověk nenadělá nic, trápí se do poslední chvíle

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.