Miss Míša Salačová: Poslední nákupy a hurá do porodnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Míša Salačová: Poslední nákupy a hurá do porodnice!

Míša bude mít brzy větší ropdinu
Míša bude mít brzy větší ropdinu (Aha!)

Miss ČR 2000 Michaela Salačová (30) co nevidět porodí svého druhého potomka, a proto ještě na poslední chvíli vyrazila dokoupit nutné nezbytnosti. Příchodu dalšího potomka na svět tedy už nestojí nic v cestě. Míša totiž za asistence svého dvouletého synka Olivera nakupovala jako divá!

„Za několik málo týdnů se nám narodí druhý syn, a proto u nás vrcholí přípravy na příchod nového člena rodiny. Je pravda, že mám spoustu věcí po prvním synovi a tak tím, že budeme mít druhého chlapečka, je pořizování zejména oblečení vyřešeno. Nicméně za ty tři roky, které uplynuly od doby, kdy jsem byla poprvé těhotná, se na trhu objevilo mnoho novinek a zajímavostí pro děti,
které si zkrátka musím pořídit,“ svěřila se Míša, pro kterou byla největší položkou, kterou na nákupech utratila, bezesporu krásný kočárek.

A svěřila se, že nakupování pro děti miluje! „Tím nejlepším místem, kde najdu vše pro děti pod jednou střechou, je obchod Babiez, kam jsem se vydala dokoupit vše, co mi ještě chybí,“ pochvaluje si Salačová výhody nakupování na jednom místě.



Přečtěte si
hillaarkaa
5. 9. 2012 • 09:22

na tom sále,víme všichni,jak tyhle hvězdy trpí a porody mají dramatické

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.