Lucie Bílá: Studijní typ jsem nikdy nebyla… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá: Studijní typ jsem nikdy nebyla…

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Aha! - Roman Souček)

Lucie Bílá se ukázala v roli, jaké ji neznáte. Po letech se vyučená švadlena vrátila do továrny. Tentokrát místo šicího stroje, ale zkusila vysokozdvižný vozík a míchání v laboratoři.

Několikanásobná Slavice zamířila do výrobního závodu na minerální
vody, jejichž tváří se stala. „Nejvíce mě bavila laboratoř, já bych míchala a míchala. Když si na to tak vzpomenu, ve škole mi chemie nikdy moc nešla. Celkově, já jsem nikdy nebyla studijní typ. Ve škole jsem zastávala myšlenku, neuč se, život tě naučí,“ prozradila se smíchem zpěvačka.

Do moravského Ondrášova dorazila hned z natáčení talentové soutěže a byla na ní patrná únava, protože kvůli natáčení šla spát až o půl sedmé ráno.

Aby získala trochu energie v náročném dni v Ondrášově, tak si i trošku zamlsala a ochutnala dort. „Nejsem na sladké, ale co doslova miluji je česnek. Ten bych mohla pořád, bohužel kvůli vystoupení si ho moc často nedávám, ale když jsem doma tak česnek se solí a chleba, to je delikatesa, to je to moje mlsání,“ prozradila Bílá.





Autor:  Kristýna Léblová

Přečtěte si
hillaarkaa
5. 9. 2012 • 09:18

tak,tak-naše národní zlato.Chlebíčková Jířa jí teď v Zrcadle vynese na piedestal

kobra43
5. 9. 2012 • 08:32

...tak zpívá.Byla ve vhodný čas na správném místě a příležitost čapla za pačesy,dostala se mezi správnou sortu lidí,kde ruka ruku míjí a vynáší to slušný finance.Jinak je vyučená švadlena z kolbenky.

anezat
4. 9. 2012 • 22:19

zelena.karkulka
4. 9. 2012 • 20:31

abvydavatelstvi
4. 9. 2012 • 20:13

jako kdyby jste vystudovali nevím jake univerzity .... Lucka je upřímná a má pravdu že největší škola je Škola života .... když někomu půjčite a on vám nevrátí znamená to že jste se naučili nepujcovat ... když vám někdo vědomě lže naučíte se takovému člověku nevěřit ... a tak mužů pokračovat do nekonečna .... jsou to praktické rady do života ty vas na žádné Vysoké skole nenauci a kolik je studovanych politiku nebo úředníků a kam stát dostali....je rozkradeny plný nespokojených lidí.....Lucka je alespoň stále pozitivní a snaží se rozdávat radost...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.