Iveta Bartošová: Bála se o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová: Bála se o život!

Bartošová se v botách cítila nebezpečně, vyzout se z nich jí pomohl Jan Rosák.
Bartošová se v botách cítila nebezpečně, vyzout se z nich jí pomohl Jan Rosák. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček)

Když se na páteční slavnostní ceremonii Zlatá hvězda na pódium vypotácela Iveta Bartošová (46) v nesmyslně vysokých botách na 16centimetrových podpatcích, diváci v Karlínském divadle jen zalapali po dechu. „Ta z těch schodů spadne a zabije se jako ta Američanka minulý týden,“ neslo se sálem. A právě strach o vlastní život byl tím důvodem, proč se zpěvačka z nebezpečně vysokých bot nakonec vyzula.

Rozklepaná a velice nervózní Iveta Bartošová měla totiž co dělat, aby vůbec zvládla sejít schody. Chvíli dokonce s botami zápolila natolik, že se po schodech při zpěvu »válela« a ukázala tak víc, než měla v plánu.

Ze schodů jí ale nakonec gentlemansky pomohl moderátor večera Jan Rosák (65), který Bartošovou přidržoval tak dlouho, dokud se z vražedných bot nevymanila. A může být jedině ráda, že tak ve svém podroušeném stavu učinila. Nosit vysoké podpatky není totiž zdravé – že to škodí nohám, je všeobecně známo.

Nyní se ale ukázalo, že je to doslova životu nebezpečné. Mladou Američanku Carlisle Brighamovou (†29) záliba v botách na závratně vysokých podpatcích stála dokonce život! V nákupním centru klopýtla na schodech a upadla tak nešťastně, že byla na místě mrtvá!

Co na to stylista Dušan Chrástek?

„Ten, kdo oblékal Ivetu, se nechal unést kolekcemi španělských módních řetězců MANGO a ZARA. Chválím za cenovou dostupnost jednotlivých kousků, bohužel ale outfit nepochválím jako celek! Černé flitrové šaty MANGO (1399 Kč) zvýraznily nedostatky postavy, masivní šperk ZARA (1999 Kč) k flitrovým šatům je naprosto nevhodný a taktéž »objemný« účes se nepovedl. Krásné výrazné boty ZARA (1999 Kč) bych raději volil pro modelku, která je na chození v podpatcích zvyklá z přehlídkových mol. Ivetě by prospěly mnohem jednodušší střevíčky, pak by se vyvarovala zvouvání bot na pódiu! V jednoduchosti je krása, tohle je pokus být za každou cenu vidět!!! Chce to vyměnit stylistku!“

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
hillaarkaa
5. 9. 2012 • 09:13

Už se zase lepíš,nadrbnutá smažko??!Winter ti nedá,tak vodpluj za svými šmejdy

montevideo
5. 9. 2012 • 08:24

Ty nevíš, kdo je její stylista, vizážista, kadeřník, kuchař, uklízeč, řidič, bodygard, ... v jedné osobě? Přece Rychta dela Rychtůči. Tentokrát to ovšem s těmi "vlásenkami" a "řasenkami" poněkud přehnal !

bikirazlato
5. 9. 2012 • 06:47

v tom outfitu jak stará vysloužilá ***...a přesně do tohoto stylu je i nalíčená...

Jirka1313
4. 9. 2012 • 22:44

je vůl! Oni všichni ti "stylisti" tam mají hrábnuto. Hlavně, aby se o nich mluvilo, že jsou originální. A ta nána pitomá se mohla zabít. O čem by se tu psalo? Navrhuji stylistu za úsvitu popravit.

girasole.
4. 9. 2012 • 20:19

Nejspìs nedokàzala vyvàzit to jejì hàro a tàhlo ji to na jednu stranu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.