Kateřina Brožová: Netuším, proč se mě muži bojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kateřina Brožová: Netuším, proč se mě muži bojí!

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (Marek Pátek Pavel Machan)

Média se neustále snaží přijít na to, proč si krásná Kateřina Brožová nemůže najít chlapa a už tři roky je na život i svou dceru Kačenku sama. Aha! se jí zeptalo.

„Netuším proč se mě bojí, já když s někým jsem, tak je to z lásky,“ kroutila hlavou herečka, která si uvědomuje, že se možná muži děsí samostatných žen.

„Musím dnes a denně překračovat spousty překážek. Možná lidi provokuji tím, kdo jsem nebo jak vypadám. Ale kdybych v sobě neobjevila tu sílu, co mám, tak bych těžko všechno zvládla. Jestli tohle v někom vzbuzuje strach, tak si myslím, že je to nesmysl,“ přemýšlela nahlas Brožová, o které se ví, že miluje luxus.

Proto ji Aha! také odchytlo na slavnostním otevření autosalonu Car Motors
MB, jehož je i sama zákaznicí. „Není to tak, že bych musela mít drahé auto, ale musí být bezpečné,“ řekla a zálibně se zahleděla na probíhající módní přehlídku plnou mužských dokonalých těl oděných do ještě dokonalejších drahých oblečků Marco Mirelli.



Autor:  Kristýna Léblová

Přečtěte si
jsemblbahillaarkaa
31. 8. 2012 • 19:53

Chcípni, kurvo!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.