Přijde svoboda a s ní... Konec seriálu Vyprávěj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přijde svoboda a s ní... Konec seriálu Vyprávěj!

Zdeněk Žák je velký pamětník, takové auto mu rozhodně není cizí. Velmi divně však na starou dacii hleděla jeho dcera...
Zdeněk Žák je velký pamětník, takové auto mu rozhodně není cizí. Velmi divně však na starou dacii hleděla jeho dcera... (Aha! – Karel Kopáč)

Retro seriál Vyprávěj jde do finále. Po čtyřech letech natáčení to vypadá, že herečka Veronika Freimanová (56) konečně zacinká klíči! Producenti i celý štáb se totiž dostali do období sametové revoluce. A s ní přijde i konec nejoblíbenějšího seriálu ČT.

Někteří z herců si nekompromisní dobu komunismu pamatují dodnes. Snad nejvíce vzpomínek má v hlavě i jeden z hrdinů seriálu, tajemník Franc alias Zdeněk Žák (60).

„Já jsem si to zažil všechno. Dokonce občas i svými vzpomínkami přispěji při natáčení,“ svěřil se Žák, který je podstatně starší než tvůrce seriálu Filip Bobiňski, jenž má zase největší starosti s rekvizitami a vizáží herců: „Oni musí přirozeně stárnout, proto máme v maskérně spousty práce. Některé herce jsme museli dokonce vyměnit, protože vyrostli v dospělé.“



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.