Vydra se odhalil! A postoupil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vydra se odhalil! A postoupil!

Václav Vydra se do dalšího kola probojoval díky svému třpytivému zdobení na hrudi, které ukázal při tančení vášnivé samby.
Václav Vydra se do dalšího kola probojoval díky svému třpytivému zdobení na hrudi, které ukázal při tančení vášnivé samby. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Herec a dnes už i velmi schopný tanečník Václav Vydra (50) odhalil své tělo v přímém televizním přenosu StarDance ...když hvězdy tančí. Nejenže diváky pobavil svým třpytivým tetováním na prsou, ale jeho zdobení se nakonec ukázalo jako účinný talisman, který ho zachránil před vypadnutím.

Vydra totiž zůstal na posledním místě po známkování porotou, ale diváci jej poslali do dalšího kola. Takové štěstí ovšem neměla moderátorka Událostí Jolana Voldánová (37), která ze StarDance vypadla.

K tanečním párům, které se nezúčastní druhé poloviny reality show České televize StarDance, se v sobotu večer přidali Jolana Voldánová a její taneční partner Jan Tománek. Rozhodli to televizní diváci, když páru poslali nejméně hlasů.

Jak ovšem poznamenal moderátor soutěže Marek Eben, tak Voldánová naopak odešla od poroty s plnou náručí pochval. Sambu a valčík v sobotu tančilo pět párů, po vyřazení Voldánové už zbudou pouze čtyři z původně osmi párů, v nichž celebritu vždy doprovází profesionální tanečník. K titulu Král a královna tanečního parketu se v příštím kole se svými partnery pokusí protančit herci Mahulena Bočanová, Tomáš Vydra, Roman Vojtek a desetibojař Tomáš Dvořák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.