Bára Munzarová přišla o kšeft, ale… Dostane několik milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bára Munzarová přišla o kšeft, ale… Dostane několik milionů!

Bára Munzarová
Bára Munzarová (Aha! – Karel Kopáč, Profimedia.cz)

Herečka Bára Munzarová (40) sice přišla kvůli nedávnému zranění nohy o roli ředitelky obchodního domu v právě natáčeném seriálu Obchoďák, finančně ale strádat nebude. Ušlý šestimístný honorář jí totiž vykompenzují nemalé peníze, které dostane od pojišťoven!

Munzarová měla na začátku léta nehodu na motorce se svým přítelem Martinem Trnavským (42). Vina na jejich straně ale nebyla. Proto také nebude televize Prima po Báře vyžadovat náhradu škody (mluví se až o pěti milionech korun), jelikož musela zahodit již natočené scény a nasnímat je znovu s Terezou Kostkovou (36), která Munzarovou narychlo nahradila.

„Teď to řeší pojišťovny, advokáti, ale vina je bohužel na straně toho pána, co do nás vrazil. Já tedy nebudu nic platit, oni budou platit mně,“ řekla Munzarová v rozhovoru pro rádio Frekvence 1. Herečka zřejmě dostane peníze z povinného ručení viníka nehody a také od pojišťovny, u které má úrazové pojištění. A v případě herců, kteří potřebují být zdrávi a ve formě, aby měli kšefty, bývají takové pojistky velmi vysoké! Může jít až o několikamilionové částky…

Sama Munzarová vidí na svém zranění i pozitiva. „Bolelo to jako čert, ale mělo to pro mě spoustu dobrého. Člověk se zastaví, má čas na lidi, se kterými se jinak nemá šanci vidět,“ prozradila herečka.

To, že její roli v Obchoďáku převzala Tereza Kostková, která si tak nyní přijde až na 150 tisíc měsíčně, své celoživotní kamarádce přeje. „Ona z toho byla nešťastná, že přece kolegyni nepřevezme roli! A já jsem říkala: Terezko, tam to rozhodnutí padlo, běž si tam pro tu práci,“ objasnila Munzarová.



Přečtěte si
hillaarkaa
27. 8. 2012 • 08:36

Neboť zdejší závistivé,holopéérdelní a nepřející kreatury tě za to roznesou na kopytech

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.