PROSTŘENO: Chlípné řeči u opilé Marcely! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO: Chlípné řeči u opilé Marcely!

Marcela
Marcela (TV Prima)

Oblíbený televizní pořad Prostřeno má pro své příznivce nové díly. Další řada startuje v Brně, kde se soutěžící pořádně odvážou a večer u Marcely se ponese v duchu dvojsmyslných vtipů.

Marcela žije sama s šestnáctiletým synem a ve své domácnosti by ráda využila muže. A to nejen při mletí masa, ale také při sexu, o němž s oblibou mluví poté, co si dopřeje pár skleniček vína. Alkoholem se při vaření vydatně posilnila a hosty tak přivítala v uvolněné atmosféře.

Oblíbenou surovinou Marcely je mleté maso, které využila při předkrmu na zapečených cuketách a dokonce z něj připravila i vývar. Tím se ale moc nezavděčila Marošovi: „Dnešní menu se k sobě nehodí, protože tam má dvakrát mleté maso, bůhví jaké,“ prozradil soutěžící ze Slovenska.



Nevěděl ovšem, že si Marcela mele maso sama. Když jde ovšem o sýrovou omáčku, zvolí raději jistotu z obchodu. Nejpřísněji její snažení sledovala zkušená kuchařka Dana. Vadilo jí řídké ragú i fakt, že při obsluhování dala přednost mužům.

Marcela si ale na společenskou etiketu moc nepotrpí a zapomněla dokonce i na svou porci. Víno totiž dělá divy, což se ukázalo při zdobení perníků. Bílková poleva totiž v Marošovi vzbuzovala erotické fantazie, což se Marcele moc líbilo. „Kdyby to takhle chutnalo, tak to pořád saju,“ prohlásila v podnapilém stavu.

Jak odstartuje nová řada Prostřena? Sledujte v podvečer Primu!



Autor:  cam

Přečtěte si
hillaarkaa
27. 8. 2012 • 17:48

Přesně tak-a brzo vyndat mimo,abychom nebyli jak u Koktovic

hillaarkaa
27. 8. 2012 • 17:46

To je nadělení,starý kuundě smrdí,drhne a kape z ní Komu ji dohodit?Lysohlávkovi do doupěte

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.