Lucie Váchová-Křížková: Nahé fotky s tříměsíčním Davídkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Váchová-Křížková: Nahé fotky s tříměsíčním Davídkem!

Lucie Váchová-Křížková a její rodina
Lucie Váchová-Křížková a její rodina (KMV)

Modelka Lucie Váchová-Křížková se pózování před objektivem nevzdala ani po porodu. Svého manžela Davida Křížka i syna Davídka využila v nové »rodinné« kampani.

Pár měsíců po porodu má Lucie opět štíhlou postavu a při focení tak neodmítla odložit všechno oblečení. Své tělo má totiž vždy pod kontrolou a nepolevila ani při těhotenství. 

„Stále těžím z toho, že jsem se dvanáct let věnovala sportovní gymnastice. Je to úžasný sport, při kterém si navíc pěkně vytvarujete figuru. Některé cviky na zpevnění těla jsem cvičila i každý den během těhotenství. Chtěla jsem se stále držet v kondici a vyplatilo se mi to. Z porodnice jsem odcházela pouze s jedním kilem navíc a po několika týdnech jsem už měla postavu jako před otěhotněním,“ prozradila Lucie své tajemství.

Velký důraz klade i na stravu, protože by ráda Davídka kojila co nejdéle. „Někdy si samozřejmě pochutnám i na knedlících a bůčku, ale jen výjimečně. Převážně volím výživově hodnotné potraviny a k tomu sázím na kvalitní kojeneckou vodu bez chloru. Mám tak jistotu, že dělám to nejlepší pro sebe a díky tomu dávám to nejlepší i malému Davídkovi,“ dodala Miss ČR z roku 2003, která se odhalila v reklamní kampani na kojeneckou vodu Aquila.





Přečtěte si
defakto
25. 8. 2012 • 16:22

Vypadají jak úchyláci !

brekekesalami
25. 8. 2012 • 11:48

akorát tam David vypadá, jak kdyby kojil

hillaarkaa
25. 8. 2012 • 07:30

Přeji zdravíčko celé famílii

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.