Těhotná (P)Ornella Štiková úplně nahá! Tohle se nikdy nemělo dostat ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná (P)Ornella Štiková úplně nahá! Tohle se nikdy nemělo dostat ven!

Partyšová je »kus ženské« a má pořád co ukázat!
Partyšová je »kus ženské« a má pořád co ukázat! (Playboy, igabriela.cz)

Spousta lidí si i po měsíci klade otázku, čím Ornella Štiková (19) kromě svého mládí tolik uchvátila ženatého Josefa Koktu (55). Dokonce tak, že nechal ohrozit manželství s moderátorkou Gabrielou Partyšovou (34) natolik, že vůbec není jisté, zda se mu ho znova podaří slepit.

Deník Aha! nyní přináší jasný důkaz: Ornellu zvěčněnou tak, jak ji sám Pán Bůh stvořil! Kromě těhotenství s Koktou jsou tyto hanbaté fotografie dalším tajemstvím, které se jí před veřejností dařilo skrývat.

Mladičká dívka s vizáží blond anděla asi nebude tak nevinná, jak na první pohled působí. Nedávno totiž nafotila sérii hanbatých snímků a dokázala, že svléknout se před objektivem fotoaparátu pro ni není žádný problém!

Nabízí se tedy vysvětlení, že bude odvážná i co se týče intimních aktivit s Koktou, který se pravděpodobně po desetiletém soužití s Gábinou v ložnici už trošku nudil. Právě tahle mladá dračice ho dokázala rozparádit natolik, že Kokta přestal přemýšlet mozkem.

Ornella je na svá ňadra právem hrdá a v jiném stavu jí dělá největší radost právě zvětšující se hrudník. „Jsem ve třetím měsíci a prsa mi vyrostla už o číslo a půl," svěřila se Aha! pyšně tato slečna.

Ze zveřejnění odvážných fotek ale moc nadšená nebyl. „Tohle se nikdy nemělo dostat ven!" běsnila poté, co se viděla nahá v deníku Aha!

Reakci Ornelly Štikové na skandální fotky najdete v pátečním vydání deníku Aha!

Nahé fotky Ornelly Štikové si prohlédněte v galerii!

Partyšová se také ráda svléká! Doma to však podcenila!

S odhalováním a škádlením mužů má své zkušenosti ale i zákonitá Koktova manželka, moderátorka Gabriela Partyšová (34). Ta se v minulosti již několikrát svlékla pro prestižní časopis Playboy. Gábina nechala vzniknout neuvěřitelným sexy fotkám, na kterých však mazaně ukázala jen něco, aby pánům ponechala místo pro jejich nejtajnější fantazie. Gábina se tím, že se ráda líbí, vůbec netají!

„Já strašně ráda provokuju. Nejen svýho muže, ale i ostatní muže. Kdybych byla chlap, tak by mě to rajcovalo,“ přiznala Aha! před časem Partyšová. Možná ale v poslední době provokovala více ostatní muže než svého Koktu, který jí už rok pravidelně »zahýbal« s Ornellou!

Pravda o Ornellině krvácení!

Redakce Aha! se rozhodla zjistit, jak je to ve skutečnosti s údajným krvácením Ornelly Štikové (19), kvůli kterému měla skončit v pražské motolské nemocnici, a dokonce prý měla bojovat o samotné děťátko!

„Ano, slečna Štiková sem dochází na běžné kontroly. Nemá však žádné komplikace a vše je v naprostém pořádku,“ ujistil nás zdroj z nemocnice.

Přečtěte si
janawoo
24. 11. 2012 • 19:57

Je to vyloženě šlapkovský typ.

gingerwinchester
29. 8. 2012 • 16:15

Neměly by být modelky aspoň trochu pěkný....?

repro
24. 8. 2012 • 22:55

To mě zajímá, jak dlouho s tou Mutinkou ještě tady budou blbnout. Už je to pěkná nuda. Lidi se baví její nesoudností.

cucak
24. 8. 2012 • 12:30

Nevím co máte proti Ornelle, mě se líbí. Klidně bych jí tam toho Alexandra stříkl do bříška. Už jsem musel dvakrát použít pravou ruku. Je to kunda, Kokta ma vkus.

hillaarkaa
24. 8. 2012 • 11:20

Pryč jsou doby,kdy jsme shlédli v rouše Evině Jířu Bohdalovic z dovolené,kdy nám Ivana Trumpovic zaslala mega-sexy šlachovité ,vytahané tělo z ejmerických pláží

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.