VIP PROSTŘENO: Pilarová zavrhla menu Roberta Vana! Nenávist kvůli kopru! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIP PROSTŘENO: Pilarová zavrhla menu Roberta Vana! Nenávist kvůli kopru! +VIDEO

Hostitel Robert Vano Evu Pilarovou nemile překvapil
Hostitel Robert Vano Evu Pilarovou nemile překvapil (TV Prima)

Fotograf Robert Vano svým výběrem jídel pořádně vytočil Evu Pilarovou. Když si přečetla jeho menu, nejraději by na večeři vůbec nedorazila.

Robert Vano chtěl na hosty udělat co nejlepší dojem, proto kvůli natáčení opustil svůj mini byt a dopřál jim stolování u kamarádky v lépe vyhovujících prostorách. V jejím bytě připravil čtyřchodové menu, které Pavla Vítka a Janu Šulcovou od prvního dojmu nadchlo… a Evě Pilarové zkazilo celý den.

Jako hlavní chod se totiž podával losos s koprovou omáčkou, a ten nebyl vybíravé Evě příliš po chuti. „Když vidím kopr, vraždím,“ varovala Pilarová před svým mlsným jazýčkem. K Robertovi přišla v očividně podrážděné náladě a děsila se toho, až uvidí nenáviděný kopr na talíři.



Známý fotograf si ji vychutnal až do poslední chvíle a hlavní chod jí naservíroval tak, že na něm nebyla znát žádná úprava. Těsně před kolapsem jí ale řekl, že její porce obsahuje jen petržel. Eva si pak s klidem vychutnala jeho vyhlášený višňový závin, ale předtím se stačila ztrapnit při zábavě.

Robert Vano chtěl totiž sestavu VIP Prostřena zvěčnit polaroidem a každému dopřál, aby se postavil za jeho objektiv. Když si pak výsledné fotky podepisovali, zeptala se Pilarová hloupě: „Kterou jsem fotila já?“ Pavel Vítek jí pohotově odpověděl: „Tu, na které nejsi.“ Nedostatek Pilarová svedla na své blond vlasy, jejichž původní barva už ovšem není dávno znát.

Jak Robert Vano zasáhne do bodování? Tento týden padl už dvakrát rekord!

Video se připravuje ...



Autor:  cam

Přečtěte si
mandat
24. 8. 2012 • 18:08

Pilarova neni prirodni blondyna.Barvila se cely zivot a ted ma vlasy jak pocuranou slamu. Je to neco mezi sedivou a popelem od cigaret. Nechapu, proc s tema vlasama neco neudela. Je to neprijemna zenska,kdyz neni po jejim.

bobina
24. 8. 2012 • 17:15

si na nic nehrály,makali všichni jak nejlépe uměli a bylo to uctivé,na úrovni,zábavné a velmi pěkné!Děkuji!

hillaarkaa
24. 8. 2012 • 11:28

Jooo,ona se babka cejtí si Nejstarší a takhle vyžehlená.Senilita a nemoci jí omlouvají

bledulkafialka
24. 8. 2012 • 11:13

čím to že dnes musím souhlasit se vším co tu je napsáno Pilarka je fakt nechutná fuchtle.Každý příjde do let ale Pilarka je opravdu hnusná a jak je oblečená jak by kupovala v sekáči sélebrita

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.