Partyšová vrací úder: S milencem utekla za hranice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Partyšová vrací úder: S milencem utekla za hranice!

Josef Kokta s Gábinou Partyšovou.
Josef Kokta s Gábinou Partyšovou. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma)

Gábina Partyšová (34), zdá se, neunesla tíhu situace kolem těhotenství milenky svého manžela Josefa Kokty (55). Odjela do zahraničí! Utíká snad před nepříjemnou realitou posledních týdnů? A s kým tam tráví čas? Aha! zjistilo, že na tajný výlet do Vídně se vydala se svým milencem – fotografem Danielem Zahrádkou (32).

Na moderátorku Gábinu Partyšovou, která je v poslední době známější spíše kvůli »těhotenské« aféře svého Pepy, je toho už vážně moc. A vyřešila to po svém! Odjela do Rakouska s mužem, do nějž byla již dříve platonicky zamilovaná.

„Jela tam s fotografem Danem Zahrádkou,“ prozradil zdroj z jejího okolí. A nebylo to poprvé! Přitom ještě nedávno tvrdila, že chce manželství udržet. Tak proč dělá pravý opak? Chce snad jen zamíchat sázkovými kurzy, které byly vypsané na to, že Josefa Koktu kvůli těhotenství mladičké Ornelly Štikové (19) opustí?

V tuto chvíli přitom není úplně jasné, zdali by ještě těhotná Ornella vzala Koktu na milost. „Musel by se mi veřejně omluvit a přilézt na kolenou,“ svěřila se Óčku TV milenka, která už má i vymyšlené jméno pro dítě. „Pokud to bude syn, pojmenuju ho Alexandr a jestli se narodí holčička, bude to Scarlett,“ dodala.



Přečtěte si
annamariie
24. 8. 2012 • 11:25

Partyška je zlatokopka a klidně dělá to samý paní Zahrádkové veřejně a ještě si stěžuje,tak taky pište,že to stejné udělala paní Koktové bývalé a to měla s Koktou děti dvě. Podle mě je Partyšová horší než ta Ornela a když byla mladší byla obtloustlá,ted je samá plastika atd...ještě k tomu nic neumí,jenn moderovat v barech na Miss byla trapná a byla to ostuda....

eremita
23. 8. 2012 • 23:37

Tak si tu masíruje ego předdůchodový pupkáč (kdy se začalo spekulovat o jeho insolvenci?), co zoufale hájil muzikantské vlohy slečny Partyšové? Když se jako zpěvanda neosvědčila, radši si ji vzal. Jaké ambice má slečna Ornella (fakt to není pseudonym pro chamber separé?), oproti zákonité manželce, která nahradila tu (nudně okoukanou) předchozí? Stárnoucí pán bude otcem dalšího dítěte. Zhrzená Partyšová hvězdou. Štiková populární matkou. Děti zoufalci. Nebo spíš oběti.

salamandr1
23. 8. 2012 • 19:53

salamandr1
23. 8. 2012 • 19:53

salamandr1
23. 8. 2012 • 19:52

Gábina si bude Zahrádky užívat, než jí dojdou peníze. Pak bude hledat někoho zámožného, sama na sebe nevydělá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.