Tereza Pergnerová Už má zase chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tereza Pergnerová Už má zase chlapa!

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (Aha! - Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Sliby chyby! Moderátorka Tereza Pergnerová (32) před několika týdny veřejně slíbila, že nejméně rok nechce žádného chlapa ani vidět. Jenže nyní už je všechno jinak!

A novou práci za sto tisíc měsíčně!

Nedělní Aha! má potvrzené informace, že se v životě oblíbené moderátorky objevil nový muž! Tím ovšem velké změny v životě Pergnerové nekončí. Dostala totiž několik zajímavých pracovních nabídek. A za pořádné prachy!

Skutečnost, že v životě Terezy Pergnerové se v posledních dnech objevil nový muž, nepřímo potvrdil Nedělnímu Aha! i jeden z nejbližších spolupracovníků moderátorky z Frekvence 1 Luboš Procházka. „Až bude ten správný čas, tak Tereza světu na toto téma jistě něco sdělí,“ tajemně naznačil Procházka. „Tereza teď září štěstím a je neskutečně živá,“ dodal kolega moderátorky. Podle dalších informací, které jsme k novému »objevu« Pergnerové zjistili, jde o muže, který nemá nic společného se šoubyznysem a má za sebou, podobně jako Tereza, komplikovaný vztah.

Pergnerová zatím nechce celou situaci jakkoliv komentovat. Možná i kvůli slibu, který před časem dala ředitelce programu Frekvence 1 Barboře Tachecí. V něm se zavázala, že rok se bude mužům vyhýbat.

Velké věci se dějí i v profesním životě Pergnerové. „Do poslední chvíle se o Tereze uvažovalo jako o moderátorce letošního Slavíka. Jenže pak to někdo z vedení Novy zamítl. Přišla tím skoro o sto tisíc korun,“ prozradil nám zdroj z televize Nova.

Nakonec si ale Pergnerovou vybrala televize Prima. Měla by moderovat nový zábavný pořad Top 10. A opět si přijde na pořádné peníze. „No, tentokrát jsem zaplacená opravdu dobře,“ pochlubila se moderátorka. Podle našich informací by si mohla měsíčně vydělat přes 100 000 korun!

Tereza Pergnerová a muži jejího života za poslední rok

V posledním roce zasáhli do Terezina života především čtyři muži – milenci moderátor reality show VyVolení Libor Bouček, režisér VyVolených Adrian Stojkov a neVyVolený Kykolka alias Jan Mikulecký. A v neposlední řadě Terezin syn Samuel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.