VIP PROSTŘENO: Pilarová urážela Šulcovou! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIP PROSTŘENO: Pilarová urážela Šulcovou! +VIDEO

VIP Prostřeno
VIP Prostřeno (TV Prima)

Eva Pilarová sklidila za své menu velký obdiv a pořádně jí narostlo sebevědomí. Pustila se tak do kolegyně Jany Šulcové, která si v kuchyni nepočínala zdaleka tak obratně.

Z návštěvy u Pavla Vítka měla Eva Pilarová rozporuplný dojem. Na jednu stranu byla přesvědčena o tom, že si výtečně pochutná, ale také v něm viděla silného soupeře. Oba jsou totiž svými pochoutkami v domácím showbyznysu vyhlášeni.

To Jana Šulcová, která ve VIP Prostřenu naprosto pohořela, dorazila bez jakékoliv zášti, a nechala se unášet chutěmi z celého světa, které Pavel Vítek do svého menu zařadil. Nejvíce se jí zavděčil krevetami, protože jí na míru připravil nepikantní porci.  Pochutnala si i na dýňové polévce, ale při hlavním chodu už do sebe jen stěží cpala další sousta.



Africký hrnec na ni byl příliš sytý a porci nedojedla s omluvou, že obecně jí strašně málo. „No, je to vidět,“ neodpustila si jedovatou poznámku na vyhublou herečku Eva Pilarová. Když ji pak Pavel Vítek pochválil za prázdný talíř, pokračovala v jízlivém tónu: „Po tom včerejšku…“ narážela na nepovedenou hostinu u Šulcové.

Jana se ale neurazila: „Legraci si člověk dělá z toho, koho má rád. Jinak by to bylo zlý. Mají právo si ji dělat.“

Podaří se Pavlu Vítkovi triumfnout Evu Pilarovou? Sledujte VIP Prostřeno na Primě.

Video se připravuje ...

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno

 



Autor:  cam

Přečtěte si
pozorovatel2013
21. 10. 2014 • 18:10

Pozdě ale přece. Paní Pilarová! Kdyby hloupost nadnášela, tak lítáte jak holubička, toto by řekl doktor Strossmayer. Já Vám povím pouze toto: Vy krá.. nebeská!!

darana
24. 8. 2012 • 02:40

Dakujem!

darana
24. 8. 2012 • 02:32

Evinka sa uz zase zblaznila a robi ostudu slovakom.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.