Matka Ornelly: Kokta sliboval rozvod s Partyšovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matka Ornelly: Kokta sliboval rozvod s Partyšovou!

Ornella se bez své matky Moniky nehne na krok!
Ornella se bez své matky Moniky nehne na krok! (Aha! – Martin Pekárek, Petr Novotný, Marek Pátek)

Ornella Štiková (19) sice na Josefa Koktu (55) zanevřela, ale je odhodlaná vychovat jejich společné miminko. Její matce se ovšem chování otce jejího vnoučete vůbec nelíbí. O budoucnosti své dcery totiž měla lepší představu.

Monika Štiková snila o tom, že si Ornella domů přivede chlapce v jejím věku. Její vztah s výrazně starším a navíc ženatým Koktou ale tolerovala rok a půl. Celou tu dobu neměla Gábina Partyšová o jeho milence ani ponětí.

„Když nám Ornellka řekla, že je zamilovaná do Josefa Kokty, nebyli jsme nadšeni. Ale co zmůžete proti lásce. No a pak přišla s tím, že je těhotná, tak jsme se ji rozhodli ve všem podporovat,“ řekla Štiková Blesku.

Přestože je s těhotenstvím své dcery smířená, otce svého vnoučete naprosto ignoruje a odmítá s ním komunikovat. „Poznali jsme, jaký Pepa ve skutečnosti je, naši dceru rok a půl oblboval. Vyznával jí lásku a sliboval, že se s paní Partyšovou rozvede. Úplně jí tím vymyl mozek,“ řekla Štiková o Koktovi.





Přečtěte si
ivkanatka
21. 8. 2012 • 11:55

Co si zo ty dvě kolotočářky namlouvaly ?!? A i kdyby Gábinu opustil, tak je neštěstí mít ho v rodině ! Starej vypelichanej a vych...canej dívkař, co nechá sémě v mladej holce.Pak se nedivme, že se rodí takové selebrity .

majojo
21. 8. 2012 • 11:18

A ten kolotoč se střelnicí v pozadí fakt nnikdo ani nepostřehne.

majojo
21. 8. 2012 • 11:17

Taťka zašel za bordelmamá, slíbil, že se rozvede a ona mu podhodila dcerunku.....

guliver
21. 8. 2012 • 10:53

peroxidový Jabba Hutt křížený s hrochem se cpe do každého bulváru, který se ji zachytí v ***ní rýze a její dcerunka Pornella Hutt Velrybová je to samé, co si myslet o tvorovi, který dá tomu co vypudil z dělohy jména Charlotte a Ornella .... fuj hnus fialovej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.