Těhotná Ornella: Kokta mě uhání, nestojí mi ani za slzu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Ornella: Kokta mě uhání, nestojí mi ani za slzu!

Kokta prý milenku neustále zahrnuje esemeskami.
Kokta prý milenku neustále zahrnuje esemeskami. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jan Tůma, ara)

Ornella Štiková (19), těhotná milenka Josefa Kokty (55), se rozhodla, že věcem, které se kolem ní dějí, dá volný průběh a bude si užívat léta nehledě na nepříjemné okolnosti. Přestala proto s Koktou komunikovat a tvrdí, že poté, co se od ní a nenarozeného děťátka veřejně distancoval, vytěsnila ho ze své mysli. Dokonce mu vzkazuje: Pepo, do dítěte je ti houby!

Podle Kokty šlo s Ornellou jen o sex a vlastně vše, co se stalo, byl omyl. Ornella však tvrdí, že Pepa je ten, kdo ji neustále kontaktuje!

„Jsem na Pepu naštvaná a nezvedám mu telefony ani neodpovídám na jeho zprávy. Přijde mi totiž úplně absurdní, když čtu to, co on údajně řekl, a on se pak chová, jako by se nic nestalo,“ tvrdí těhotná milenka s tím, že Kokta teď doslova »dolézá«.

 

„Píše mi, jestli jsem normální, že mu vůbec neodpovídám. Na dítě se taky zeptá, ale já jsem mu řekla, že do toho je mu vlastně úplný houby. Že když se chová tak zle, tak si ani nezaslouží vědět, jak mi je,“ má Ornella jasno a dokonce tvrdí: „Rozhodně nesedím v koutě v depresích. On mi nestojí ani za slzu!“ Nastávající maminku už opustily ranní nevolnosti a svůj požehnaný stav zvládá dobře. „Oblečení zatím dopnu všechno. Už mi ale narostlo bříško a mám tak o číslo a půl větší prsa,“ popisuje fyzické změny Ornella.



Přečtěte si
latabitha
22. 8. 2012 • 00:46

A ještě jsem zapomněla napsat, že otec Ornelly by měl zmalovat rypák tomu nechutnýmu prasákovi Koktovi, protože by měl mít ve svým věku už rozum. A že Partyšová nemá problém s volným manželstvím - O.K., ale jednou se jí to vymstí ještě mnohem hůř, protože vše by mělo mít jasná pravidla a Kokta je jen neřízená střela. Za všechny chyby se platí...

latabitha
22. 8. 2012 • 00:35

Já jen žasnu - uvědomuje si ta Partyšová, že žije se starým dědkem, který (no musím to napsat, jinak to nejde) pr.cal mladou 18-letou naivní a blbou holku, která mu nalítla na sliby. Navíc se nechrání ani prezervativem a může domů od kohokoliv (prý měl těch milenek víc) dotáhnout infekci. Nemyslím zrovna AIDS, ale stačí HPV, další velký a tichý zabiják žen (mužům to nic nedělá)- původce rakoviny děložního čípku. Ať se nechají hlavní aktéři vyšetřit, především u doktora Chocholouška, tohle už začíná být pěkný blázinec...

ochman
21. 8. 2012 • 23:52

Ohnella je s Depostello na stejné úrovni !!!

ochman
21. 8. 2012 • 23:29

Ohnella je s těma pornoherečkama na stejné úrovni !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.