VIP Prostřeno: Šulcová vaří v kuchyni z komedie S tebou mě baví svět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIP Prostřeno: Šulcová vaří v kuchyni z komedie S tebou mě baví svět!

Šulcová připravila své menu ve slavné kuchyni, v níž se natáčela komedie S tebou mě baví svět.
Šulcová připravila své menu ve slavné kuchyni, v níž se natáčela komedie S tebou mě baví svět. (TV Prima)

Legendární blankytně modrá kuchyně, ve které před třiceti lety vařili Jana Šulcová (65) a Július Satinský (†61) v komedii století S tebou mě baví svět, stále existuje. Jana Šulcová v ní dokonce dnes večer bude vařit svým hostům ve VIP Prostřeno! (Prima 20.00) Evě Pilarové (73), Pavlu Vítkovi (49) a Robertu Vanovi (64)! Jak je to možné?

„To je kuchyň v mém domě. Ten se totiž režisérce Marii Poledňákové tak zalíbil, že ho celý včetně kuchyně chtěla pro natáčení,“ vysvětlila Aha! Jana Šulcová, která tak může dnes a denně vzpomínat na nejvtipnější natáčení svého života.

„Moje kuchyň je sice už strašně stará, ale mně tak vyhovuje a mám ji tak ráda, že vůbec nevím, proč bych si měla kupovat novou,“ krčí rameny Šulcová s tím, že nachlup stejná kuchyň existuje ještě v jednom provedení!

„Jelikož bylo natáčení prostorově moc složité, musela se v ateliéru nechat postavit kopie celého domu. Část filmu se proto natáčela u mě v domě a část v jeho atrapě,“ prozradila Šulcová, jež si v komedii zahrála Kateřinu Horákovou, kterou její muž Albert často dováděl k šílenství.

A to si »užila« v kuchyni tentokrát i bez něj. „Byla jsem při vaření třikrát na infarkt a dvakrát na zhroucení,“ zhodnotila své kuchtění Šulcová, kterou zradila nejen nová digitální váha, ale i špatně zvolený vařič na fondue. Díky jejímu vynikajícímu dezertu jí to ale hosté milerádi odpustili.



Přečtěte si
hillaarkaa
22. 8. 2012 • 08:31

Trumfla jí akorát všudypřítomná chlebíčková bonzačka Jířa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.