Ornella odmítá potrat: Umřeli mi dva sourozenci! EXKLUZIVNÍ ZPOVĚĎ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ornella odmítá potrat: Umřeli mi dva sourozenci! EXKLUZIVNÍ ZPOVĚĎ!

Ornella se bojí, že po potratu už by nemusela znovu otěhotnět.
Ornella se bojí, že po potratu už by nemusela znovu otěhotnět. (Aha! – Martin Pekárek, Petr Novotný, Marek Pátek)

Na milenku Josefa Kokty Ornellu Štikovou (19) padla velká vlna kritiky. Je obviňována, že si Koktu chtěla těhotenstvím zavázat a získat jeho prostřednictvím slávu a majetek, a proto teď odmítá podstoupit potrat. Deníku Aha! ale Ornella exkluzivně přiznala, že přerušení těhotenství odmítá ze zcela jiných pohnutek!

Její maminka Monika Štiková (40) totiž při svých těhotenstvích prožila takové hrůzy, že pro Ornellu zkrátka termín »potrat« ani nemůže existovat.

Ornella i její sestra měly na svět dost komplikovanou cestu císařským řezem. To ale není to nejděsivější. Štikovi očekávali ještě další přírůstek do rodiny, jenže potomka museli brzy po narození oplakat. „Ano, je to pravda. Miminko se narodilo předčasně a zemřelo,“ potvrdila sama Ornella.

Ale to ještě neměl být konec všech trápení. „Pak byla máma těhotná ještě jednou, ale potratila ve čtvrtém měsíci. Pořád mám před očima, jak mámu odváží do nemocnice sanitka a jak jí bylo hrozně špatně. Mámě to pak úplně zničilo imunitu,“ šokuje Ornella rodinným tajemstvím.

„Zanechalo to na ní následky, potom dostala cukrovku,“ pokračuje v líčení následujících skutečností. „A i moje sestřenice byla na interrupci a je nyní neplodná. Strašně se bojím, že by se mi mohlo stát něco podobného,“ dodává Ornella ve zřejmě nejotevřenější  výpovědi, kterou zatím ke svému těhotenství poskytla.

Kokta kontruje: Celé je to past!

Josef Kokta (55) se pořád nemůže smířit s tím, že Ornella (19) nosí pod srdcem jeho dítě.

„Dělá to na mě dojem, že jsem se stal obětí šíleného plánu,“ svěřil se manžel Gábiny Partyšové (34) Nedělnímu Blesku. Když se mu Ornella (19) rozhodla zmínit o »těhotenství«, okamžitě si s ní dal prý schůzku v jednom břevnovském hotelu. Tam se na něj podle jeho slov sesypala Ornella společně s její matkou a otcem a vyhrožovali, že pokud se nerozvede, nedoplatí se na alimentech.

„Ornella brala antikoncepci. Je možné, že ji záměrně vysadila,“ vylíčil v rozhovoru Kokta své pochybnosti a prohlásil, že ani jednu ze Štikových již nechce v životě vidět!



Přečtěte si
hillaarkaa
21. 8. 2012 • 21:31

Asi proto,že ti to napéércaná Arana a spol.nestačily sdělit Ale cálovat můžeš i se zpětnou platností-tak opatrně

mondego
21. 8. 2012 • 19:48

joynkaa
21. 8. 2012 • 14:59

Jaký šel, takovou potkal. Partyška si moc "foukala" jak je prý úspěšná, tak potřebovala srazit kohoutek Aspoň mám o čem debatovat

setug
21. 8. 2012 • 14:40

šička a cukrovka? Postavou na to nevypadá.

makmark
21. 8. 2012 • 13:58

tam by za ***ní zaplatil o dost méně a ještě by podpořil upadající kupní sílu obyvatel

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.