Dagmar Havlová: Románek se zajíčkem u klavíru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dagmar Havlová: Románek se zajíčkem u klavíru!

Tento věkově nesourodý pár vznikl v rámci natáčení povídky o románku učitelky klavíru a jejího žáka.
Tento věkově nesourodý pár vznikl v rámci natáčení povídky o románku učitelky klavíru a jejího žáka. (Česká televize)

Vdova po exprezidentu Václavu Havlovi (†75) Dagmar Havlová (59) kývla na roli, kterou by od ní málokdo čekal. Coby učitelka klavíru Tereza prožívá milostné vzplanutí se svým o třicet let mladším žákem, jehož hraje Ondřej Brzobohatý (29). Ten je nejen brilantní herec, ale i skvělý klavírista. A jelikož jsou oba na výsost profesionálové, milostné a erotikou nabité scény odehráli bez mrknutí oka.

Havlová si v rámci natáčení tří povídek série Setkání s hvězdou vyzkoušela extrémní herecké proměny. Povídky mají tři ženská jména: Tony, Klára a Tereza. Tři protikladné ženské osudy, tři rozdílné herecké úkoly.

Povídka Tony je lehce komediální konfrontace vyhaslé herecké hvězdy a podnikavého bulvárního novináře. Povídka Klára je krutě vyhrocené drama nečekaného rodinného trojúhelníku. A již výše zmíněná povídka Tereza je tlumená love story učitelky hry na klavír a jejího talentovaného žáka.

Coby hereckého chameleona Dagmar Havlovou uvidíte v neděli 9. prosince od osmi hodin večer na České televizi. Vedle ní si v těchto snímcích zahrají i Radoslav Brzobohatý, Miroslav Donutil, Matěj Hádek, Martin Stropnický, Viktor Preiss či Michal Novotný.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.